Bewertungen von Casa di Totti Amersfoort

Neue Beurteilungen

4.0
Ro
Gestern

Spaghetti pollo had te weinig saus. Het was echt droog waardoor kauwen ook moeilijk werd. Normaal is het lekker sauzig, dat miste deze keer. Smaak was verder goed. Volgende keer genoeg saus

Martijn
30 Januar 2023

Het eten was weer heerlijk. Daarom bestellen we alleen italiaans bij Totti. Het wachten waard. Het was druk, maar de direct na bestelling toegestuurde tijdmelding van bezorging is keurig gehaald

Sjon
30 Januar 2023
Jan
30 Januar 2023

Supersnel bezorgd en weer erg lekker! đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bloemraad
29 Januar 2023

Helaas was de pizza behoorlijk afgekoeld. Deze dus even in de oven gedaan. Ook patat partner was behoorlijk afgekoeld, jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wouter
26 Januar 2023

Goede lekker pizza, beetje te zout, maar dat zijn de meeste pizza's wel. Wel een stuk later pas bezorgd, maar ze gaven aan dat het erg druk was. Wel miste de rucola op de pizza, toch een euro voor niets betaald

Jeff
25 Januar 2023

Heerlijke pizza's 😁

D
23 Januar 2023

Heerlijke tonijn pizza, het online bestellen werkt top. Lekker vlot bezorgd !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
21 Januar 2023
Hardick
21 Januar 2023

Pizza’s online besteld voor bezorging 18:15. Na 2 x bellen eindelijk de pizza’s ontvangen om 19:00. Kwaliteit van de pizza’s zijn goed bezorging laat te wensen over.

Berthilde Stam
16 Januar 2023

HĂ©Ă©rlijke pizza's!

Dekker
15 Januar 2023

Pasta was weer overheerlijk Pizza carpaccio was deze keer niet zo (lekker) zoals als anders.

Frank
14 Januar 2023

De Calzone is van zeldzame kwaliteit. Het beste geheim van Amersfoort. Alles is vers van goede kwaliteit en een lust om te eten. Extra ei bijbestellen en je krijgt hem perfect afgebakken. Een aanrader dit adres.

Henk
13 Januar 2023

Pizza’s waren lauw tot koud, smaak was goed. Waarschijnlijk door de drukte..

T. Schuurmans
9 Januar 2023

Dag, Gisteravond heb ik voor de tweede keer in korte tijd een pizza bezorgd gekregen die koud was en niet gaar (zowel de groenten en het deeg niet). Helaas lukt het mij gisteren niet om telefonisch contact met jullie te krijgen. Ik stel het op prijs als jullie hierop reageren, waarvoor vast dank.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leonie
9 Januar 2023

Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
9 Januar 2023
Narek
8 Januar 2023

Helaas pizza was koud.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daan
8 Januar 2023

Bezorging duurde wat lang uur en een kwartier maar het eten was echt heel lekker!

Richard
7 Januar 2023

Meestal haal ik de pizza's zelf en zijn ze goed warm bij thuis komst. De laatste 2 keer laten bezorgen en beide keren waren de pizza's echt koud.

Maria
2 Januar 2023

Onze eerste ervaring met een bestelde pizza. Deegbodem was helaas niet helemaal gaar en de uien nog rauw.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Claudia
30 Dezember 2022

Super lekkere pizza's, alleen weer te laat. Volgende keer gewoon een kwartier eerder bestellen:-)

Bianca
29 Dezember 2022

Heerlijke pizza!

Bianca
28 Dezember 2022

Wederom top !

Bob van Asselt
22 Dezember 2022

De extra ananas was wat mager op de pizza. Volgende keer beter, want die komt zeker. Het was heerlijk!

M
19 Dezember 2022
Olaf
17 Dezember 2022

Normaal is de pizza nog heerlijk warm, maar deze keer waren de pizza's bijna koud.

Michael
17 Dezember 2022

Normaal prima restaurant en bezorging. Dit keer helaas niet. Pizza was lauw en blikjes bier niet goed koud. Had erg zin in bier en pizza, maar beide onvoldoende. Volgende keer beter.

Andreas
16 Dezember 2022

Wij bestellen hier regelmatig en dan met name onze favoriet pizza pollo. Helaas dit keer niet de vertrouwde smaak gekregen. Weinig tot geen kip. En verder leek het niet op de vorige keren. Enorme tegenvaller.

N.
14 Dezember 2022

Heerlijk gegeten en prima service!

El Salvador
11 Dezember 2022

De Peperoni.....helaas waar de peper overheen gevlogen was. Volgende keer iets meer peper graag. Smaak was oké door de extra toevoegingen.

Kim
11 Dezember 2022
Inge
10 Dezember 2022

Bezorging is altijd stipt op tijd. En zowel de pizza’s als pasta’s zijn heerlijk!

de Geus
9 Dezember 2022

Het smaakte fantastisch lekker!!! Heerlijk van smaak, Goed warm van temperatuur en mooie porties Chapeau 👌👌

Ralph
9 Dezember 2022

Natuurlijk zijn er wellicht veel pizza's gebakken vanwege wk voetbal, maar de pizza végétarienne had nog rauwe ui.

Asse
9 Dezember 2022
Gerard
5 Dezember 2022
G Hooft
4 Dezember 2022

Wij zijn heel tevreden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joke van den Berge
2 Dezember 2022

Was weer top geregeld

Rensen
1 Dezember 2022
Erik
30 November 2022

Plakken kaas op een ’echte’ Italiaanse pizza?

Brenda
29 November 2022

Eten was geweldig zoals altijd !

Deborah Hulst
25 November 2022
Sjon
20 November 2022
Gerard
19 November 2022

Altijd heerlijke pizza's. De bezorging was een kwartier te laat.

Andre
18 November 2022

Kon niet pinnen. Had gelukkig zelf cash. Heerlijke pizza. Zelfs koud heerlijk

Els
17 November 2022

Weer lekkere pizza's. Randjes ietwat zwart. Iets teveel oregano. Maar verder lekker vers knapperig en snel bezorgd !

Marloes
12 November 2022
El Salvador
11 November 2022

Het was weer top. Thans.

Ineke
8 November 2022
Schouten
6 November 2022

Pizza goed, ananas had iets eerder erbij gekund, was iets te koud. Shoarma schotel was goed qua smaak, jammer van de ietwat te harde doorgebakken stukjes en de patat was wat aan de slappe kant. Ga ik hier weer bestellen? Tuurlijk alleen verzoek om geen slappe patat en de harde stukjes eruit te laten..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard Hofland
3 November 2022

Deze keer was het echt teveel knoflook wat in het eten zat. Helaas hebben we zelf ander eten moeten maken voor onze kinderen

Pizzafan
3 November 2022

Op de pizza ontbrak een ingrediĂ«nt (dat kan gebeuren). Enige oplossing voor hen was dat ze de pizza zouden omruilen. Duurde wel weer 20 min. Geen excuus ofzo. Ben echt benieuwd wat ze met de ‘oude’ pizza nog gedaan hebben. Bezorging leest de opmerkingen nooit.

El Salvador
29 Oktober 2022

Mijn complimenten. De peperoni met extra gehakt en ui...was zoals de eigenaar al zei bij afgifte....erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw maar weer...

Jan
28 Oktober 2022
Jo
28 Oktober 2022

Lekker, kwantiteit ook goed. Vriendelijke bezorger.

Wim
28 Oktober 2022
Inge
27 Oktober 2022

Bezorging is altijd precies op tijd en de pizza’s en pasta’s zijn heerlijk!

Schoonbeek
27 Oktober 2022

Pizza heerlijk. Zoonlief en ik hadden last van de pasta. Buikpijn en niet lekker

Angela
23 Oktober 2022

Lekkere pizza's, maar helaas waren 3 van de 5 pizza's die we besteld hadden bijna koud. Ze stonden al klaar toen we ze kwamen ophalen, maar we moesten nog zo'n 10 minuten wachten op de laatste 2 pizza's. Erg jammer. De logistiek kan beter.

Simon
23 Oktober 2022

Heerlijke pizza, echt van genoten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bram
23 Oktober 2022

Al een tijd niet meer besteld bij Casa di Totti (vorige keer was ruim een jaar geleden), dus maar weer een keer geprobeerd. Kwaliteit van de pizza's viel ons dit keer tegen, er zaten harde stukken kaas (leek een stuk van de korst) op bijna alle pizza's, dit hebben we er vanaf gehaald. De bezorging was wel netjes op tijd zoals aangegeven bij de bestelling, en de pizza's waren nog heel warm bij aankomst.

Sanne
16 Oktober 2022

Zoals altijd lekkere pizza maar helaas klopte de bestelling niet. Er was een verkeerde pizza geleverd en ik had in de opmerkingen gevraagd om gesneden pizza maar dit was helaas ook vergeten. Volgende keer hopelijk beter

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura
15 Oktober 2022

Vers, lekker en goed belegde pizza

Stefan Wilmes
10 Oktober 2022

Wij bestellen nooit meer bij Dominos :) Top pizza's !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

El Salvador
7 Oktober 2022

Pizza smaakte weer prima. Al twijfel ik of de extra topping "gehakt" er op zatđŸ€”

Leonard Rensen
6 Oktober 2022

Zoals gebruikelijk: heerlijk en snel gebracht!!!

Fleur van den Barg
6 Oktober 2022
Marloes
4 Oktober 2022

Smaakvol en prima bezorging. Maar helaas wel incompleet, niet alle extra bestelde ingrediënten zaten op de pizza..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Patricia Noordzij
3 Oktober 2022

Gisterenavond voor het eerst pizza's besteld. Helaas waren de pizza's koud. Na een telefoontje kregen we 2 nieuwe pizza's die lauw waren..zo jammer want de kwaliteit qua smaak van de pizza's is echt SUPER!! dus dat is wel een verbeterpunt. Bij Domino's krijg je wel een warme pizza..maar is de smaak niet top..maar wel warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
3 Oktober 2022

Alhoewel we niet ver van het restaurant wonen waren de pizza's deze keer niet warm genoeg. Verder altijd goeie ervaringen met Casa di Totti..

Anke
2 Oktober 2022

Super :)

Karin
30 September 2022

De pizza's waren echt heerlijk. Ruim belegd met de toppings. Bodem mooi fun. Korst heerlijk. Ruim voldoende. Kregen ze niet op. En op tijd afgeleverd. Ook heel fijn.

Jan
29 September 2022
Simone
22 September 2022

Overheerlijke lasagna & goede, snelle en zeer vriendelijke bezorging

Martijn
20 September 2022

Keurig op tijd. Stoom kwam nog van de pizza’s af! Lekker en gewoon erg goed. Martijn uit Hooglanderveen

Ineke
19 September 2022

Kwartiertje later dan ik had besteld, maar geen probleem. Het eten was goed warm en heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sharifa
17 September 2022

De smaak van de pizza’s was prima. Maar begrijp niet dat er plakken kaas worden gebruikt. Zo hoort een pizza niet gemaakt te worden. Helaas ging er bij onze bestelling wat mis waardoor wij lang hebben moeten wachten, maar dat kan gebeuren.

Leonard Rensen
14 September 2022

Heerlijke pasta en op tijd bezorgd.

Joke van den Berge
14 September 2022

Zoals altijd, de maaltijden waren weer heerlijk

Laurens Evers
14 September 2022

Elke keer dat ik hier bestel lijkt de shoarma droger te worden. Dit was al eens reden om van het vorige restaurant over te stappen naar Casa di Totti. Helaas gaat het hier dezelfde kant op


de Vries
11 September 2022

Snelle levering, goed warme pizza's

Ineke
10 September 2022

Smaakte heerlijk. Prima bezorging.

Jw
10 September 2022

Deze keer eens zelf wezen halen. Weet je meteen waarom het wel eens voorkomt dat het koud bezorgd wordt. Ik was 5 minuten te vroeg(want woon vlakbij en had trek) en toen stond het al klaar. Fijn voor mij, hartstikke lekker en goed heet bij thuiskomst. Ik ga vaker afhalen denk ik.

Bernard
1 September 2022

Het eten was heerlijk, goed van smaak, voldoende warm bij aankomst thuis en mooie hoeveelheid. De kazen bij de Quattro formagi pasta waren zeer goed, romig met voldoende body/pit. Minpunt is de wachttijd bij het restaurant. Om 17:40 online besteld voor ophalen 18:00. Vervolgens tot 18:20 moeten wachten om het mee te kunnen nemen. Het personeel geeft geen update over de voortgang, tevens geen excuus of begrip, ik moest zelf vragen wanneer het eten klaar was. Dit kan veel klantvriendelijker.

Charles van vlijmen
31 August 2022

Goede prijs kwaliteit verhouding! De bezorger was goed op tijd!

Jipping
31 August 2022

Bezorging was keurig op afgesproken tijd. Vorige week bij jullie gegeten en dat was super
.dan valt de bezorgde pizza’s heel erg tegen. Jammer
.misschien al te lang op warmhoudplaat gestaan vóór bezorging đŸ€·â€â™€ïž Het viel iig tegen


Paul Wieser
31 August 2022
A
27 August 2022
Carolien
27 August 2022

De bestelling klopte niet helaas. Miste olijven en rucola op de pizza.

Donald
27 August 2022

Lekkere pizza's, goed belegd en bezorgd op de aangegeven tijd!

Lisa
25 August 2022

Snel bezorgd, goed belegde pizza en hij was nog heerlijk warm. Dank je wel!

Paul Wieser
6 August 2022
Henk
2 August 2022

Het was zoals gewoonlijk bij Casa di Totti, gewoon goed en lekker! Bedankt di Totti! :-)

AJ
2 August 2022

Pizza besteld met aubergine en artisjok als extra toppings. Helaas was de artisjok vergeten. De pizza smaakte overigens heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van de Beek
30 Juli 2022

Maaltijd zeer goed verzorgd. Goed op temperatuur en keurig verpakt. Smaakvol en lekker gegeten.

Leonard Rensen
28 Juli 2022

Zoals gebruikelijk... heerlijke pasta en op tijd bezorgd.

Leonard Rensen
22 Juli 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Bremmer
20 Juli 2022

Heerlijke pizza's, op tijd bezorgd.

Julia
18 Juli 2022

Ik had twee stuks tiramisu besteld. Deze waren nog vrijwel helemaal bevroren. Verder vond ik dat er weinig koffie- en/of likeursmaak aan zat.

Rutger
17 Juli 2022
Joke van den Berge
14 Juli 2022

Het eten is altijd zeer goed, meestal zijn de bestelling vrij op tijd. Deze keer werd ons geduld op de proef gesteld. Wel een excuus telefoontje van meneer zelf gekregen. Natuurlijk blijven we klant bij jullie Groet Joke en Raymond

Leonard Rensen
14 Juli 2022

Keurig op tijd en heerlijke pasta!

Araz
12 Juli 2022
Robert
10 Juli 2022

Bezorger was mooi optijd en de pizza’s waren heerlijk en rijk belegd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

DB
9 Juli 2022

Tiramisu zat bij de pizza in en was daardoor warm geworden, verder super hete en lekkere pizza met royaal beleg

Paul Wieser
8 Juli 2022

Afspraak voor bezorging gemaakt om 19.15 uur. De pizza's werden afgeleverd om 20.00 uur na weer gebeld te hebben. Helaas blijkt dit elke keer bij een bestelling!

Wim
7 Juli 2022

Prima op tijd en heerlijk

Dejan Miran
4 Juli 2022

Lekkere pizza, snel bezorgd en leuke mensen. :)

Gabi
3 Juli 2022

Prima!! Geen opmerkingen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lavanya
2 Juli 2022
A
1 Juli 2022

De pizza is lekker. Alleen jammer dat er hele plakken kaas worden gebruikt.

Brigitte Zwaagman
27 Juni 2022

Op tijd , goed warm en altijd lekker!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
26 Juni 2022

Pizza besteld om af te halen Helaas pizza niet klaar op afhaaltijd en nog 20 minuten moeten wachten.

Jaqueline
26 Juni 2022
El Salvador
25 Juni 2022

De bestelde pizza was weer als van ouds....warm, goed afgebakken...top.

Henk
25 Juni 2022

Warm, Snel en Lekker! Meer hoef ik toch niet te zeggen? Gewoon fantastisch!

Anoniem
14 Juni 2022

Heerlijke pizza's

jeroenhansen1970@gmail.com
10 Juni 2022
Danny vd H
5 Juni 2022

Avondje Pasta gegeten. Besteld bij Casa di Toti. Erg lekker erg snel bezorgd. Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E Bekkers
3 Juni 2022

Ik vond de pizza’s aan de koude kant en heel vervelend dat ze niet gesneden waren.. Qua smaak wel goed.

Erik
1 Juni 2022
Herman van Roosebeek
31 Mai 2022

2 superlekkere pizza's, hebben er van genoten

Ineke
31 Mai 2022

Prima en voor herhaling vatbaar.

Van de Burgt
30 Mai 2022

Verkeerde pizza bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pedro Voss
30 Mai 2022

Unfortunately, it was the worse pizza I ever had :(

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerald
28 Mai 2022

Lekker als altijd!

Sjors
27 Mai 2022

Gewoon weer fantastisch.

Ronnie
26 Mai 2022

Het was weer heerlijk en precies op tijd đŸ‘đŸŒ

Els
25 Mai 2022

Het was weer lekker , knapperige pizza's met verse ingrediënten en de bezorging was op tijd

Bram Smulders
23 Mai 2022

Eten aan de zoute kant, verder wel ok. Bezorging veel te laat (2u na bestelling). Telefonisch nog geen eerlijk antwoord gekregen over bezorgtijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kimberly Rozema
20 Mai 2022

Het eten was heerlijk en op tijd!

Shania Jansen
15 Mai 2022
Mar
11 Mai 2022

Te doorbakken Jammer voor een verjaardag

Jacqueline Pasker
8 Mai 2022

De pizza was niet meer zo warm als andere keren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arno
8 Mai 2022

Voordat ik de mail kreeg dat de bezorger onderweg was, stond hij al voor deur maar precies op tijd. Ik had ook een Mixed Grill besteld. Helaas waren de vleessoorten daarvan te ver doorgebakken. Jammer en niet erg lekker. Het andere vlees was precies goed gegaard.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harry
7 Mai 2022

Ik had 2 x extra kaas besteld, maar dat was nauwelijks terug te vinden helaas.

Joost
2 Mai 2022

De bestelde pasta was heerlijk, en de twee reguliere pizza's waren ook heerlijk. Helaas was de Pizza Calzone niet goed gegaard aan de binnenkant: het duidelijkst was dat te zien dat de champignons nog nagenoeg rauw waren, en dat vond ik erg jammer.

Gerry Rispens
1 Mai 2022

De pizza was heerlijk

Sanne
1 Mai 2022
Angelique
29 April 2022

Het was heerlijk

Jennifer veenstra
28 April 2022

Jammer dat er geen sausjes bij zaten

Derk Willem Duynstee
28 April 2022

Toppings erg lekker, maar 1 pizza hadden we onder andere betaald voor artisjokken en die ontbraken helaas. Deeg prima. Voor de kaas werden plakken goudse kaas gebruikt ipv geraspte kaas of morzarella, dat zie en proef je, doet afbreuk aan de rest van de pizza

Patrick
24 April 2022

Mooi op tijd. Pizza’s niet heel denderend.

Jan
19 April 2022

Snel en lekker 👍

Jipping
18 April 2022

Er zat weinig smaak aan. Daarbij was het extra ingrediĂ«nt, kaas, gewoon in plakken opgelegd en niet goed ‘meegesmolten’. Beetje jammer..bij bezoek in de zaak hadden we een superlekkere pizza! Maar de “thuispizza” viel dus tegen.

Heerlijk!
18 April 2022

Er werd een 25 minuten sneller bezorgd dan de geschatte levertijd. Dat was fijn! Maar Ik zou toch graag de levertijd voorafgaand aan de definitieve bestelling zien.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nyls
17 April 2022

Heerlijke pizza en aardige bezorger. Wij zouden er zo, weer bestellen.

Claire
16 April 2022

Verse ingrediënten, een echte Italiaans!

Maaike
16 April 2022

De groentes op de quattro stagione zien er nog rauw en dus iets minder aantrekkelijk uit. De extra parmaham op de pizza caprese was te dik gesneden. En door deze gelijk na het bakken van de pizza erop te leggen wordt de parmaham gaar
.mss beter om deze apart te verpakken en los erbij te doen.

Damon
15 April 2022

The best ever pizza in whole Netherlands

Alex
11 April 2022
Danny v voorst
10 April 2022
Rob
10 April 2022

Heerlijke verse pizzaƛ en deze keer ook een Ossenhaas met pepersaus besteld. Bij afhalen alles apart verpakt dus friet was nog knapperig en salade nog fris.

Anoniem
9 April 2022

Als altijd weer top!

Jens
9 April 2022
Daniëlle
9 April 2022
Ronnie
2 April 2022

Het was weer lekker :)

Damon
2 April 2022

Super Tasty
.The best I tried in whole Netherlands

Bob
1 April 2022

Wederom perfecte pizza!

kees kroes
1 April 2022

Was nu goed warm ook prima op de afgesproken tijd aan geleverd top

Kees
31 MĂ€rz 2022

Mag wel een beetje warmer

Dekker
28 MĂ€rz 2022

Lekker eten. Stelt ons telkens niet teleur.

Jens
27 MĂ€rz 2022

Pizza's waren niet bepaald warm meer toen ze bezorgd werden. Inmiddels al een paar keer mee gemaakt met bezorging. Jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Baan Buizert
27 MĂ€rz 2022

De wijn was op het eten gelegd en helemaal warm geworden., dat is niet lekker. Jullie kwaliteit verder is heerlijk en goed.

De Vries
27 MĂ€rz 2022

Goede service, lekkere pizza's

W.G. Moorlag
26 MĂ€rz 2022

Bezorging van de bestelling van 17:48 was bevestigd om 18:35 en werd pas rond 19:15 geleverd na eerst zelf gebeld te moeten hebben wanneer het komt. Het te laat geleverde eten was niet warm meer zelfs heel lauw, al met al niet wat we verwacht hebben! Dit nog niet eerder meegemaakt bij jullie!

Maike
24 MĂ€rz 2022

Oh wat hebben we gister lekker gegeten. Heerlijk. đŸ„° Bezorging ook stipt optijd. Fijn!

Michelle
20 MĂ€rz 2022

De bestelling kwam veel te laat en een pizza was verkeerd belegd. De medewerker kwam niet met een passende oplossing

El Salvador
19 MĂ€rz 2022

Deze keer was de pizza heel matig. Pizza was klaar, wordt terzijde gelegd terwijl ik zit te wachten. Na 10/15 minuten pas actie, en dus niet erg warm meer. Bij thuiskomst lijkt het of de topping niet echt mee gebakken is. Te kort afgebakken? Als het er drukker wordt, kan men het niet meer handelen, flinke uitloop in tijd en mist men het overzicht. Groet El Salvador.

Olga
19 MĂ€rz 2022

Bezorgkosten veel te hoog!! Had extra gorgonzola besteld veel te weinig en niet goed verdeeld. Smaak pizza was oke

Maaike Scheek
19 MĂ€rz 2022

Heerlijk was het! 😍

Mitta
19 MĂ€rz 2022
Boersma
16 MĂ€rz 2022

Heerlijk

Gert
16 MĂ€rz 2022

bezorging op verkeerde adres mislukt en daardoor lang gewacht. wel zeer attent dat omdat deze koud werd de pasta inmiddels opnieuw was bereid; en lekker was!!

Anneke Kollen
11 MĂ€rz 2022

Top!!!

Sjors
8 MĂ€rz 2022

Pizza’s waren niet helemaal gaar.

S.
7 MĂ€rz 2022

Pizza was koud helaas.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frank Daalhuisen
7 MĂ€rz 2022

Calzone Niet heet maar lauw..zonde.. Tiramisu heerlijk, die hoort koel :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henriette
6 MĂ€rz 2022

De kwaliteit van het eten was prima op de frietjes na. Die waren vrij droog deze keer. Verder was de presentatie minder deze keer. Door het vervoer was het voorgerecht (carpaccio) helemaal door elkaar geschud en was het bakje met de salade open gegaan in de papieren zak. Hoofdgerecht was verder weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Khaled
5 MĂ€rz 2022

Lekker pizza

Yoram
5 MĂ€rz 2022
Mulder
4 MĂ€rz 2022

De internet bestelling is pas anderhalf uur later bezorgd terwijl in de e-mail stond dat het binnen 40 minuten bezorgd zou worden. Twee keer nagebeld, vervolgens zijn er drie half koude pizza’s afgeleverd.

Pepijn
1 MĂ€rz 2022

Beetje slappe pizza. Had er gezien de recensies meer van verwacht.

Reina
1 MĂ€rz 2022

De pizza was heerlijk. Die van mijn man iets minder vanwege de rauwe uien op zijn pizza.

Eddy
26 Februar 2022
Hoeven van der Kees
25 Februar 2022

Door het ruime en gedifferentieerde aanbod kon iedereen naar wens zijn/ haar voorkeur bestellen. Volgens mij heeft het iedereen heerlijk gesmaakt. Ook de bezorging was op tijd en correct.

Koster
22 Februar 2022

Normaliter zijn we heel tevreden maar vandaag bijna een uur later geleverd dan het tijdstip dat we konden kiezen bij het bestellen. Das niet prettig met een paar ongeduldige kinderen. Komt bij dat we pasta napoli hadden besteld maar dat we een pasta bolognese hebben gekregen. Geen drama maar dit was niet zo besteld.

Mariska ter Beek Kreijne
21 Februar 2022

De kwaliteit is heel constant. Elke keer weer genieten. Deze keer was de bezorging ook snel , binnen 30 minuten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Feijke
17 Februar 2022

Was weer erg lekker

Jaap
17 Februar 2022

Zoal altijd heerlijke pizza’s!

Henk
13 Februar 2022

Zeer snel, lekker warm, prima eten. Prima kwaliteit, ga ik zeker weer overdoen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul van Eck
11 Februar 2022

De tosti gerookte zalm was overheerlijk. De Funghi trifolati niet. Heel vlak. De pasta's waren voortreffelijk en de Tiramisu is echt fameus. Eten kwam 5-10 minuten later.

Ronnie
8 Februar 2022
A.
7 Februar 2022

Pasta gerechten waren super lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fam. Ossendrijver
6 Februar 2022

Perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leonie
6 Februar 2022

Was heerlijk en zelfs iets eerder bezorgd!

Janine
5 Februar 2022

Heerlijk gegeten: pizza’s voor de jeugd en lekkere glutenvrije pasta voor de twee die geen gluten mogen. Supergoed en keurig op tijd bezorgd. Doen we nog eens!

Erik
3 Februar 2022
N
1 Februar 2022

Heerlijke pasta pollo, echt genoten !

Iris
31 Januar 2022

Bestelling was gelukkig op tijd, de pizza’s zijn altijd lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angela
31 Januar 2022

Heerlijke pizza's!

Evert
30 Januar 2022

Lekkere pizza’s, snel klaar en voor een prima prijs.

ATJ
30 Januar 2022

Heerlijke pizza niet karig belegd. Formaat pizza mag wel kleiner het is erg veel.

Hendrik
27 Januar 2022

Heerlijk gegeten,voor herhaling vatbaar!

Idelet Grootenhuis
27 Januar 2022

Lekkere pizza’s en tiramisu gegeten. Door drukte wat laat geleverd.

Bremmer
25 Januar 2022

Heerlijke pizza's en pasta. Op tijd geleverd en goed warm.

Ilse de Bruin
25 Januar 2022

17.55u besteld op een dinsdag. In de mail was geschatte bezorgtijd 18.40u, het werd 19.05u.... Pizza Margeritha erg zout en lauw. Broodje met kruidenboter niet voor herhaling vatbaar. Helaas, was voor ons de laatste keer. Waren in het begin enorm te spreken over Casa di Totti maar nu na de 3e "mwah" ervaring op een rij gaan we op zoek naar een andere pizzeria

Feijke
25 Januar 2022

Gegrilde ossenhaas en pizza besteld, het was echt fantastisch.

EB
23 Januar 2022

Het eten was snel bezorgd en erg lekker!

Boudien Zijlstra
22 Januar 2022

Was heerlijk alleen niet gekregen wat we bestelden. We bestellen de ossenhaas met paprika en champignons maar kregen met pepersaus. Hartstikke lekker maar niet handig als je een gluten en melk overgevoeligheid hebt. Gelukkig geen allergie, anders had ik wel gebeld met jullie. Helaas niet de 1e keer dat er wat mis is gegaan met onze bestelling.

Ronnie
22 Januar 2022

Eten was weer heerlijk en netjes optijd đŸ‘đŸŒ

Folgert
22 Januar 2022

Heerlijke pizza

Heijning
22 Januar 2022

Helaas de verkeerde pizza meegekregen.

F. Wallenburg
17 Januar 2022

De pizza was heerlijk en nog lekker warm. De bezorging was snel en op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerard
16 Januar 2022

Als een Margherita al top is, dan de rest ook.

visser
16 Januar 2022

aardig goede pizza.nette bezorging binnen de aangegeven tijd.

Damon
15 Januar 2022

Super!

Davey
15 Januar 2022

Lekker genoten, heerlijke verse pizza 🍕

Marco Pot
11 Januar 2022

Lekkere pizza’s !

Simone
10 Januar 2022
Christy Stolk
9 Januar 2022

Het eten is heerlijk!

Arjen
8 Januar 2022

Pizza smaakte zoals gebruikelijk weer prima, echter was er in plaats van koud voorgerecht carpaccio, een warme pizza carpaccio bezorgd. Foutje!

Robert
8 Januar 2022

Goed eten

Anne Marie Kerkmeester
7 Januar 2022

Op zich lekkere pizza's vooral qua versheid ingrediënten en bodem. Dit is echt een goede Italiaanse pizza. Maar inderdaad erg zout. Iets in de basis tomatensaus lijkt het. Jammer. De bezorging kon om 17:45. In de bevestigingsmail werd het al direct 18:15. En vervolgens 18:50. Het is natuurlijk een lastige tijd nu in lockdown maar dat is misschien een punt voor verbetering.

M.K.
7 Januar 2022

Super goede pizza’s, rijke smaak en origineel

Simone
6 Januar 2022
Evert
5 Januar 2022

Super lekkere lasagne en veel keuze :-)

Melissa Uffen-Bijlsma
4 Januar 2022

Heerlijke pizza's, een snelle service en een vriendelijke bezorger

Tom
3 Januar 2022

Heerlijke pizza's en een prima pasta! We hebben genoten van een Italiaanse maaltijd thuis.

Machteld
3 Januar 2022

Altijd hoge kwaliteit. De vijfde ster geef ik nog niet, omdat ik graag de keuze wil bij aanvullende toppings voor biologisch vlees ( met meerprijs). Beter leven voor de dieren die we eten.

Jacq
3 Januar 2022

Heerlijke echte Italiaanse pizza’s . Met verse ingrediĂ«nten en vlot bezorgd. Bezorgers zijn altijd super vriendelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boersema
2 Januar 2021

Simpelweg de beste pizza’s on Vathorst. pizza’s zoals pizza’s horen te smaken. Op een drukke avond als deze zondag hadden we onze pizza binnen een half uur bezorgd. Uitstekende bezorging en uitstekende pizza’s

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariska
2 Januar 2021
Marco
2 Januar 2021

Prima pizza’s voor redelijke prijs. Bij afhalen snel klaar

Anneke Kollen
31 Dezember 2021

Eten was heerlijk en de bezorging op de afgesproken tijd.

Marry van Ark
31 Dezember 2021

Jammer de pizza was niet warm.

Liesbeth
28 Dezember 2021

De pizza was weer heerlijk, zoals altijd. En de bezorging was keurig op tijd.

JW
24 Dezember 2021
Steven
23 Dezember 2021
Van Houten
20 Dezember 2021

Eten was lauw, tegen het koud aan. En de shoarma waren hele kleine stukjes en niet knapperig, beetje te gaat. Frietjes waren wel erg lekker knapperig maar helaas koud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dekker
18 Dezember 2021

Heerlijke pizza's!

Steef
18 Dezember 2021
Saskia van Weerd
18 Dezember 2021

Altijd lekker eten. Prima bezorging. Aardige mensen

Peter
14 Dezember 2021

Super lekkere pizza.

Peter Zwaving
14 Dezember 2021
Jan
13 Dezember 2021

Lekkere pizza's die zelfs iets voor afgesproken tijdstip werden bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rosa
12 Dezember 2021

Heerlijke calzone, pizza Margherita en pizza carpaccio gegeten! De calzone bestel ik zeker vaker. De kinderen hadden samen genoeg aan Ă©Ă©n pizza Margherita. Netjes op tijd bezorgd!

Lydia
11 Dezember 2021

Van dec4 bestelde pizza s was er 1 verkeerde bij. Salami ipv Capri. Behalve dat was de salami pizza en 1 van de margherita pizza s niet gaar. Erg jammer. Aanzienlijk minder aantrekkelijk om opnieuw te bestellen. Helaas.

Remco Meinten
11 Dezember 2021

Zonder enige informatie vanuit casa di totti ruim 2,5 uur moeten wachten op 2 pizza's. Het leek wel of ze de tomaten nog moesten kweken en het meel nog moesten maken.

Patricia
11 Dezember 2021

Top service en heerlijk eten

Sjaardema
10 Dezember 2021

Smaak is geweldig, de temperatuur van de pizza’s is voor tweede keer echt te laag. Toch blijft Totti onze voorkeur houden maar we halen volgende keer zelf af.

J
10 Dezember 2021

Heerlijke pizza’s voor een eerlijke prijs

An Oniem
9 Dezember 2021
Ruben
9 Dezember 2021

Perfect op tijd bezorgd. De hoeveelheid saus over het vlees was wat veel qua hoeveelheid. Evenals de hoeveelheid patat. Niet zozeer een probleem, maar wel zonde. Verder helemaal prima

Jeffrey Zijm
7 Dezember 2021

Helaas weer niet gekregen wat ik had besteld. een pizza speciale zonder groente, niet teveel kruiden en een extra bakje knoflooksaus. Ik kreeg een pizza met chamipgnons, erg gekruid en geen extra bakje knoflooksaus. Ik wil natuurlijk niet iedere keer (hoeven) klagen maar het is nogal een trend om opmerkingen niet te lezen. De pizza is eigenlijk nooit hetzelfde, altijd maar afwachten wat je krijgt en dat is jammer.

Maaike
5 Dezember 2021
Roggebrood
4 Dezember 2021

Ik kan geen verbeterpunt bedenken.

Femke Prophitius
4 Dezember 2021

2 pizza’s besteld. Waren beide lauw en taai. Pizza’s waren met plakken kaas bedekt ipv geraspte kaas. Heel erg jammer. Normaal halen we pizza’s uit de stad en die zijn top. Heel erg jammer dat deze pizza’s niet naar onze zin waren.

Theresia
4 Dezember 2021

Heerlijke pizza en pasta! Goede en snelle bezorging, echt top!

Ruben
4 Dezember 2021

Normaal erg tevreden. Maar de laatste twee keer niet. Hoewel de bestelling vroeg in de middag was gedaan voor bezorging om 18:30, kwam deze pas om 18:50. De pizzas waren niet gaar, was niet warm (ondanks dat ik slechts op 5 minuten van de vestiging woon), en in plaats van spaanse pepers waren er rode chili pepers gebruikt.

Langenberg
28 November 2021

Wij waren tot op heden zeer tevreden over kwaliteit en levering, al vanaf begin opening vestiging. Echter vanavond waren de pizza's niet doorbakken, De bodem was doorweekt , dus niet krokant en de topping met groenten en salami gaven niet de indruk lang in de oven gelegen te hebben. Een papperig geheel. Temperatuur was lauw. Bij bezorging op 1,4 km afstand zou je dat niet mogen verwachten. Jammer..dit zijn wij ook absoluut niet van "Casa" gewend . We hebben natuurlijk begrip voor de mogelijke druk welke de toename van bestellingen door de opgelegde sluitingstijden teweegbrengt, maar dit moet niet ten koste gaan van de kwaliteit. Bezorging was overigens wel punctueel op tijd. Wij gaan ervan uit dat de volgende keer alles naar wens is, zoals het altijd was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jordi
28 November 2021

Was weer heerlijk en ook heel snel bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Remco
26 November 2021

Prima pizza, koud bezorgd. Ik vraag me af of de bestelde extra’s wel op de pizza zaten.

dirk van Garderen
22 November 2021

Lekkere pizza's en bijna op tijd klaar.

wouter
22 November 2021

Kwaliteit van het eten is geweldig. Maar zo lang wachten is niet fijn. Ik denk dat het reserveringssysteem verbeterd moet worden, dat je bijvoorbeeld aangeeft in welk tijdvak je wilt ontvangen, zoals bij boodschappenservice. Dan kunnen tijdvakken die vol zitten uit het systeem gehaald worden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Judith
21 November 2021

Eerder pizza en pasta bij jullie besteld, dit was prima kwaliteit. Deze keer viel tegen. Bodem was taai, weinig belegd, weinig smaak. We zijn dit niet van jullie gewend. Opvallend vonden we dat binnen 15 min van bestelling tot aan deur de pizza er al was.. Wel héél snel gemaakt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anja Hoogendijk
21 November 2021

Prima en zowel pizza als lasagne heel lekker

Jerom
21 November 2021

Was veel te druk voor totti mijn afhaal bestelling was koud en niet compleet miste bv extra broodje en saus helaas vorige x miste ik ook al de friet

Tom
21 November 2021

Pizza was koud , stond waarschijnlijk al even op me te wachten toen ik hem kwam halen. Ik was wel precies op de afgesproken tijd aanwezig. Dat vond ik wel jammer Maar normaal gesproken wel een lekkere pizza

Gert
20 November 2021

Heerlijk gegeten weer, vlees goed gaat , prima saus en bijgerechten, dat ook nog eens snel bezorgd werd

lekker
19 November 2021

Prima kwaliteit had Iets warmer mogen zijn.

Quido
15 November 2021

Weer veel te lang gewacht op mijn bestelling (een uur en 40 minuten).

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chris Bruijnes
14 November 2021

Lekkere pizza’s die altijd binnen de voorspelde tijd worden bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irma
14 November 2021

Wederom heerlijk gegeten! Correcte bezorging exact op het afgesproken tijdstip. Nog steeds een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lesley Quadt
14 November 2021

De pizza was echt lekker, ik ben geen pizza eter, maar deze smaakte echt goed. Het enige minpuntje is dat de pizza tegen half acht bezorgd werd. Wij hadden online 19.00u afgesproken, maar voor de rest prima!

Wouter
14 November 2021

Al meerdere keren besteld bij Casa di Totti en is elke keer bevallen. Ze zijn erg consistent in de kwaliteit en de bezorgers zijn zeer vriendelijk.

Jansen
13 November 2021

De pizza's waren heerlijk, ons zien jullie vaker terug đŸ‘đŸŒ

Walter
13 November 2021

Heerlijk gegeten en de tiramisu super lekker

Gerard
9 November 2021

Heerlijke pizza's, zoals eigenlijk altijd. Kwartiertje te laat bezorgd, met excuses.