Avaliações de Casa di Totti Amersfoort

Avaliações recentes

4.0
Patricia Noordzij
Ontem

Gisterenavond voor het eerst pizza's besteld. Helaas waren de pizza's koud. Na een telefoontje kregen we 2 nieuwe pizza's die lauw waren..zo jammer want de kwaliteit qua smaak van de pizza's is echt SUPER!! dus dat is wel een verbeterpunt. Bij Domino's krijg je wel een warme pizza..maar is de smaak niet top..maar wel warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
Ontem

Alhoewel we niet ver van het restaurant wonen waren de pizza's deze keer niet warm genoeg. Verder altijd goeie ervaringen met Casa di Totti..

Anke
2 outubro 2022

Super :)

Karin
30 setembro 2022

De pizza's waren echt heerlijk. Ruim belegd met de toppings. Bodem mooi fun. Korst heerlijk. Ruim voldoende. Kregen ze niet op. En op tijd afgeleverd. Ook heel fijn.

Jan
29 setembro 2022
Simone
22 setembro 2022

Overheerlijke lasagna & goede, snelle en zeer vriendelijke bezorging

Martijn
20 setembro 2022

Keurig op tijd. Stoom kwam nog van de pizza’s af! Lekker en gewoon erg goed. Martijn uit Hooglanderveen

Ineke
19 setembro 2022

Kwartiertje later dan ik had besteld, maar geen probleem. Het eten was goed warm en heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sharifa
17 setembro 2022

De smaak van de pizza’s was prima. Maar begrijp niet dat er plakken kaas worden gebruikt. Zo hoort een pizza niet gemaakt te worden. Helaas ging er bij onze bestelling wat mis waardoor wij lang hebben moeten wachten, maar dat kan gebeuren.

Leonard Rensen
14 setembro 2022

Heerlijke pasta en op tijd bezorgd.

Joke van den Berge
14 setembro 2022

Zoals altijd, de maaltijden waren weer heerlijk

Laurens Evers
14 setembro 2022

Elke keer dat ik hier bestel lijkt de shoarma droger te worden. Dit was al eens reden om van het vorige restaurant over te stappen naar Casa di Totti. Helaas gaat het hier dezelfde kant op…

de Vries
11 setembro 2022

Snelle levering, goed warme pizza's

Ineke
10 setembro 2022

Smaakte heerlijk. Prima bezorging.

Jw
10 setembro 2022

Deze keer eens zelf wezen halen. Weet je meteen waarom het wel eens voorkomt dat het koud bezorgd wordt. Ik was 5 minuten te vroeg(want woon vlakbij en had trek) en toen stond het al klaar. Fijn voor mij, hartstikke lekker en goed heet bij thuiskomst. Ik ga vaker afhalen denk ik.

Bernard
1 setembro 2022

Het eten was heerlijk, goed van smaak, voldoende warm bij aankomst thuis en mooie hoeveelheid. De kazen bij de Quattro formagi pasta waren zeer goed, romig met voldoende body/pit. Minpunt is de wachttijd bij het restaurant. Om 17:40 online besteld voor ophalen 18:00. Vervolgens tot 18:20 moeten wachten om het mee te kunnen nemen. Het personeel geeft geen update over de voortgang, tevens geen excuus of begrip, ik moest zelf vragen wanneer het eten klaar was. Dit kan veel klantvriendelijker.

Charles van vlijmen
31 agosto 2022

Goede prijs kwaliteit verhouding! De bezorger was goed op tijd!

Jipping
31 agosto 2022

Bezorging was keurig op afgesproken tijd. Vorige week bij jullie gegeten en dat was super….dan valt de bezorgde pizza’s heel erg tegen. Jammer….misschien al te lang op warmhoudplaat gestaan vóór bezorging 🤷‍♀️ Het viel iig tegen…

Paul Wieser
31 agosto 2022
A
27 agosto 2022
Carolien
27 agosto 2022

De bestelling klopte niet helaas. Miste olijven en rucola op de pizza.

Donald
27 agosto 2022

Lekkere pizza's, goed belegd en bezorgd op de aangegeven tijd!

Lisa
25 agosto 2022

Snel bezorgd, goed belegde pizza en hij was nog heerlijk warm. Dank je wel!

Paul Wieser
6 agosto 2022
Henk
2 agosto 2022

Het was zoals gewoonlijk bij Casa di Totti, gewoon goed en lekker! Bedankt di Totti! :-)

AJ
2 agosto 2022

Pizza besteld met aubergine en artisjok als extra toppings. Helaas was de artisjok vergeten. De pizza smaakte overigens heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van de Beek
30 julho 2022

Maaltijd zeer goed verzorgd. Goed op temperatuur en keurig verpakt. Smaakvol en lekker gegeten.

Leonard Rensen
28 julho 2022

Zoals gebruikelijk... heerlijke pasta en op tijd bezorgd.

Leonard Rensen
22 julho 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Bremmer
20 julho 2022

Heerlijke pizza's, op tijd bezorgd.

Julia
18 julho 2022

Ik had twee stuks tiramisu besteld. Deze waren nog vrijwel helemaal bevroren. Verder vond ik dat er weinig koffie- en/of likeursmaak aan zat.

Rutger
17 julho 2022
Joke van den Berge
14 julho 2022

Het eten is altijd zeer goed, meestal zijn de bestelling vrij op tijd. Deze keer werd ons geduld op de proef gesteld. Wel een excuus telefoontje van meneer zelf gekregen. Natuurlijk blijven we klant bij jullie Groet Joke en Raymond

Leonard Rensen
14 julho 2022

Keurig op tijd en heerlijke pasta!

Araz
12 julho 2022
Robert
10 julho 2022

Bezorger was mooi optijd en de pizza’s waren heerlijk en rijk belegd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

DB
9 julho 2022

Tiramisu zat bij de pizza in en was daardoor warm geworden, verder super hete en lekkere pizza met royaal beleg

Paul Wieser
8 julho 2022

Afspraak voor bezorging gemaakt om 19.15 uur. De pizza's werden afgeleverd om 20.00 uur na weer gebeld te hebben. Helaas blijkt dit elke keer bij een bestelling!

Wim
7 julho 2022

Prima op tijd en heerlijk

Dejan Miran
4 julho 2022

Lekkere pizza, snel bezorgd en leuke mensen. :)

Gabi
3 julho 2022

Prima!! Geen opmerkingen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lavanya
2 julho 2022
A
1 julho 2022

De pizza is lekker. Alleen jammer dat er hele plakken kaas worden gebruikt.

Brigitte Zwaagman
27 junho 2022

Op tijd , goed warm en altijd lekker!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
26 junho 2022

Pizza besteld om af te halen Helaas pizza niet klaar op afhaaltijd en nog 20 minuten moeten wachten.

Jaqueline
26 junho 2022
El Salvador
25 junho 2022

De bestelde pizza was weer als van ouds....warm, goed afgebakken...top.

Henk
25 junho 2022

Warm, Snel en Lekker! Meer hoef ik toch niet te zeggen? Gewoon fantastisch!

Anoniem
14 junho 2022

Heerlijke pizza's

jeroenhansen1970@gmail.com
10 junho 2022
Danny vd H
5 junho 2022

Avondje Pasta gegeten. Besteld bij Casa di Toti. Erg lekker erg snel bezorgd. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E Bekkers
3 junho 2022

Ik vond de pizza’s aan de koude kant en heel vervelend dat ze niet gesneden waren.. Qua smaak wel goed.

Erik
1 junho 2022
Herman van Roosebeek
31 maio 2022

2 superlekkere pizza's, hebben er van genoten

Ineke
31 maio 2022

Prima en voor herhaling vatbaar.

Van de Burgt
30 maio 2022

Verkeerde pizza bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pedro Voss
30 maio 2022

Unfortunately, it was the worse pizza I ever had :(

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerald
28 maio 2022

Lekker als altijd!

Sjors
27 maio 2022

Gewoon weer fantastisch.

Ronnie
26 maio 2022

Het was weer heerlijk en precies op tijd 👍🏼

Els
25 maio 2022

Het was weer lekker , knapperige pizza's met verse ingrediënten en de bezorging was op tijd

Bram Smulders
23 maio 2022

Eten aan de zoute kant, verder wel ok. Bezorging veel te laat (2u na bestelling). Telefonisch nog geen eerlijk antwoord gekregen over bezorgtijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kimberly Rozema
20 maio 2022

Het eten was heerlijk en op tijd!

Shania Jansen
15 maio 2022
Mar
11 maio 2022

Te doorbakken Jammer voor een verjaardag

Jacqueline Pasker
8 maio 2022

De pizza was niet meer zo warm als andere keren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arno
8 maio 2022

Voordat ik de mail kreeg dat de bezorger onderweg was, stond hij al voor deur maar precies op tijd. Ik had ook een Mixed Grill besteld. Helaas waren de vleessoorten daarvan te ver doorgebakken. Jammer en niet erg lekker. Het andere vlees was precies goed gegaard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harry
7 maio 2022

Ik had 2 x extra kaas besteld, maar dat was nauwelijks terug te vinden helaas.

Joost
2 maio 2022

De bestelde pasta was heerlijk, en de twee reguliere pizza's waren ook heerlijk. Helaas was de Pizza Calzone niet goed gegaard aan de binnenkant: het duidelijkst was dat te zien dat de champignons nog nagenoeg rauw waren, en dat vond ik erg jammer.

Gerry Rispens
1 maio 2022

De pizza was heerlijk

Sanne
1 maio 2022
Angelique
29 abril 2022

Het was heerlijk

Jennifer veenstra
28 abril 2022

Jammer dat er geen sausjes bij zaten

Derk Willem Duynstee
28 abril 2022

Toppings erg lekker, maar 1 pizza hadden we onder andere betaald voor artisjokken en die ontbraken helaas. Deeg prima. Voor de kaas werden plakken goudse kaas gebruikt ipv geraspte kaas of morzarella, dat zie en proef je, doet afbreuk aan de rest van de pizza

Patrick
24 abril 2022

Mooi op tijd. Pizza’s niet heel denderend.

Jan
19 abril 2022

Snel en lekker 👍

Jipping
18 abril 2022

Er zat weinig smaak aan. Daarbij was het extra ingrediënt, kaas, gewoon in plakken opgelegd en niet goed ‘meegesmolten’. Beetje jammer..bij bezoek in de zaak hadden we een superlekkere pizza! Maar de “thuispizza” viel dus tegen.

Heerlijk!
18 abril 2022

Er werd een 25 minuten sneller bezorgd dan de geschatte levertijd. Dat was fijn! Maar Ik zou toch graag de levertijd voorafgaand aan de definitieve bestelling zien.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nyls
17 abril 2022

Heerlijke pizza en aardige bezorger. Wij zouden er zo, weer bestellen.

Claire
16 abril 2022

Verse ingrediënten, een echte Italiaans!

Maaike
16 abril 2022

De groentes op de quattro stagione zien er nog rauw en dus iets minder aantrekkelijk uit. De extra parmaham op de pizza caprese was te dik gesneden. En door deze gelijk na het bakken van de pizza erop te leggen wordt de parmaham gaar….mss beter om deze apart te verpakken en los erbij te doen.

Damon
15 abril 2022

The best ever pizza in whole Netherlands

Alex
11 abril 2022
Danny v voorst
10 abril 2022
Rob
10 abril 2022

Heerlijke verse pizzaś en deze keer ook een Ossenhaas met pepersaus besteld. Bij afhalen alles apart verpakt dus friet was nog knapperig en salade nog fris.

Anoniem
9 abril 2022

Als altijd weer top!

Jens
9 abril 2022
Daniëlle
9 abril 2022
Ronnie
2 abril 2022

Het was weer lekker :)

Damon
2 abril 2022

Super Tasty….The best I tried in whole Netherlands

Bob
1 abril 2022

Wederom perfecte pizza!

kees kroes
1 abril 2022

Was nu goed warm ook prima op de afgesproken tijd aan geleverd top

Kees
31 março 2022

Mag wel een beetje warmer

Dekker
28 março 2022

Lekker eten. Stelt ons telkens niet teleur.

Jens
27 março 2022

Pizza's waren niet bepaald warm meer toen ze bezorgd werden. Inmiddels al een paar keer mee gemaakt met bezorging. Jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Baan Buizert
27 março 2022

De wijn was op het eten gelegd en helemaal warm geworden., dat is niet lekker. Jullie kwaliteit verder is heerlijk en goed.

De Vries
27 março 2022

Goede service, lekkere pizza's

W.G. Moorlag
26 março 2022

Bezorging van de bestelling van 17:48 was bevestigd om 18:35 en werd pas rond 19:15 geleverd na eerst zelf gebeld te moeten hebben wanneer het komt. Het te laat geleverde eten was niet warm meer zelfs heel lauw, al met al niet wat we verwacht hebben! Dit nog niet eerder meegemaakt bij jullie!

Maike
24 março 2022

Oh wat hebben we gister lekker gegeten. Heerlijk. 🥰 Bezorging ook stipt optijd. Fijn!

Michelle
20 março 2022

De bestelling kwam veel te laat en een pizza was verkeerd belegd. De medewerker kwam niet met een passende oplossing

El Salvador
19 março 2022

Deze keer was de pizza heel matig. Pizza was klaar, wordt terzijde gelegd terwijl ik zit te wachten. Na 10/15 minuten pas actie, en dus niet erg warm meer. Bij thuiskomst lijkt het of de topping niet echt mee gebakken is. Te kort afgebakken? Als het er drukker wordt, kan men het niet meer handelen, flinke uitloop in tijd en mist men het overzicht. Groet El Salvador.

Olga
19 março 2022

Bezorgkosten veel te hoog!! Had extra gorgonzola besteld veel te weinig en niet goed verdeeld. Smaak pizza was oke

Maaike Scheek
19 março 2022

Heerlijk was het! 😍

Mitta
19 março 2022
Boersma
16 março 2022

Heerlijk

Gert
16 março 2022

bezorging op verkeerde adres mislukt en daardoor lang gewacht. wel zeer attent dat omdat deze koud werd de pasta inmiddels opnieuw was bereid; en lekker was!!

Anneke Kollen
11 março 2022

Top!!!

Sjors
8 março 2022

Pizza’s waren niet helemaal gaar.

S.
7 março 2022

Pizza was koud helaas.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank Daalhuisen
7 março 2022

Calzone Niet heet maar lauw..zonde.. Tiramisu heerlijk, die hoort koel :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henriette
6 março 2022

De kwaliteit van het eten was prima op de frietjes na. Die waren vrij droog deze keer. Verder was de presentatie minder deze keer. Door het vervoer was het voorgerecht (carpaccio) helemaal door elkaar geschud en was het bakje met de salade open gegaan in de papieren zak. Hoofdgerecht was verder weer heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Khaled
5 março 2022

Lekker pizza

Yoram
5 março 2022
Mulder
4 março 2022

De internet bestelling is pas anderhalf uur later bezorgd terwijl in de e-mail stond dat het binnen 40 minuten bezorgd zou worden. Twee keer nagebeld, vervolgens zijn er drie half koude pizza’s afgeleverd.

Pepijn
1 março 2022

Beetje slappe pizza. Had er gezien de recensies meer van verwacht.

Reina
1 março 2022

De pizza was heerlijk. Die van mijn man iets minder vanwege de rauwe uien op zijn pizza.

Eddy
26 fevereiro 2022
Hoeven van der Kees
25 fevereiro 2022

Door het ruime en gedifferentieerde aanbod kon iedereen naar wens zijn/ haar voorkeur bestellen. Volgens mij heeft het iedereen heerlijk gesmaakt. Ook de bezorging was op tijd en correct.

Koster
22 fevereiro 2022

Normaliter zijn we heel tevreden maar vandaag bijna een uur later geleverd dan het tijdstip dat we konden kiezen bij het bestellen. Das niet prettig met een paar ongeduldige kinderen. Komt bij dat we pasta napoli hadden besteld maar dat we een pasta bolognese hebben gekregen. Geen drama maar dit was niet zo besteld.

Mariska ter Beek Kreijne
21 fevereiro 2022

De kwaliteit is heel constant. Elke keer weer genieten. Deze keer was de bezorging ook snel , binnen 30 minuten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Feijke
17 fevereiro 2022

Was weer erg lekker

Jaap
17 fevereiro 2022

Zoal altijd heerlijke pizza’s!

Henk
13 fevereiro 2022

Zeer snel, lekker warm, prima eten. Prima kwaliteit, ga ik zeker weer overdoen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul van Eck
11 fevereiro 2022

De tosti gerookte zalm was overheerlijk. De Funghi trifolati niet. Heel vlak. De pasta's waren voortreffelijk en de Tiramisu is echt fameus. Eten kwam 5-10 minuten later.

Ronnie
8 fevereiro 2022
A.
7 fevereiro 2022

Pasta gerechten waren super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam. Ossendrijver
6 fevereiro 2022

Perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leonie
6 fevereiro 2022

Was heerlijk en zelfs iets eerder bezorgd!

Janine
5 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten: pizza’s voor de jeugd en lekkere glutenvrije pasta voor de twee die geen gluten mogen. Supergoed en keurig op tijd bezorgd. Doen we nog eens!

Erik
3 fevereiro 2022
N
1 fevereiro 2022

Heerlijke pasta pollo, echt genoten !

Iris
31 janeiro 2022

Bestelling was gelukkig op tijd, de pizza’s zijn altijd lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angela
31 janeiro 2022

Heerlijke pizza's!

Evert
30 janeiro 2022

Lekkere pizza’s, snel klaar en voor een prima prijs.

ATJ
30 janeiro 2022

Heerlijke pizza niet karig belegd. Formaat pizza mag wel kleiner het is erg veel.

Hendrik
27 janeiro 2022

Heerlijk gegeten,voor herhaling vatbaar!

Idelet Grootenhuis
27 janeiro 2022

Lekkere pizza’s en tiramisu gegeten. Door drukte wat laat geleverd.

Bremmer
25 janeiro 2022

Heerlijke pizza's en pasta. Op tijd geleverd en goed warm.

Ilse de Bruin
25 janeiro 2022

17.55u besteld op een dinsdag. In de mail was geschatte bezorgtijd 18.40u, het werd 19.05u.... Pizza Margeritha erg zout en lauw. Broodje met kruidenboter niet voor herhaling vatbaar. Helaas, was voor ons de laatste keer. Waren in het begin enorm te spreken over Casa di Totti maar nu na de 3e "mwah" ervaring op een rij gaan we op zoek naar een andere pizzeria

Feijke
25 janeiro 2022

Gegrilde ossenhaas en pizza besteld, het was echt fantastisch.

EB
23 janeiro 2022

Het eten was snel bezorgd en erg lekker!

Boudien Zijlstra
22 janeiro 2022

Was heerlijk alleen niet gekregen wat we bestelden. We bestellen de ossenhaas met paprika en champignons maar kregen met pepersaus. Hartstikke lekker maar niet handig als je een gluten en melk overgevoeligheid hebt. Gelukkig geen allergie, anders had ik wel gebeld met jullie. Helaas niet de 1e keer dat er wat mis is gegaan met onze bestelling.

Ronnie
22 janeiro 2022

Eten was weer heerlijk en netjes optijd 👍🏼

Folgert
22 janeiro 2022

Heerlijke pizza

Heijning
22 janeiro 2022

Helaas de verkeerde pizza meegekregen.

F. Wallenburg
17 janeiro 2022

De pizza was heerlijk en nog lekker warm. De bezorging was snel en op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
16 janeiro 2022

Als een Margherita al top is, dan de rest ook.

visser
16 janeiro 2022

aardig goede pizza.nette bezorging binnen de aangegeven tijd.

Damon
15 janeiro 2022

Super!

Davey
15 janeiro 2022

Lekker genoten, heerlijke verse pizza 🍕

Marco Pot
11 janeiro 2022

Lekkere pizza’s !

Simone
10 janeiro 2022
Christy Stolk
9 janeiro 2022

Het eten is heerlijk!

Arjen
8 janeiro 2022

Pizza smaakte zoals gebruikelijk weer prima, echter was er in plaats van koud voorgerecht carpaccio, een warme pizza carpaccio bezorgd. Foutje!

Robert
8 janeiro 2022

Goed eten

Anne Marie Kerkmeester
7 janeiro 2022

Op zich lekkere pizza's vooral qua versheid ingrediënten en bodem. Dit is echt een goede Italiaanse pizza. Maar inderdaad erg zout. Iets in de basis tomatensaus lijkt het. Jammer. De bezorging kon om 17:45. In de bevestigingsmail werd het al direct 18:15. En vervolgens 18:50. Het is natuurlijk een lastige tijd nu in lockdown maar dat is misschien een punt voor verbetering.

M.K.
7 janeiro 2022

Super goede pizza’s, rijke smaak en origineel

Simone
6 janeiro 2022
Evert
5 janeiro 2022

Super lekkere lasagne en veel keuze :-)

Melissa Uffen-Bijlsma
4 janeiro 2022

Heerlijke pizza's, een snelle service en een vriendelijke bezorger

Tom
3 janeiro 2022

Heerlijke pizza's en een prima pasta! We hebben genoten van een Italiaanse maaltijd thuis.

Machteld
3 janeiro 2022

Altijd hoge kwaliteit. De vijfde ster geef ik nog niet, omdat ik graag de keuze wil bij aanvullende toppings voor biologisch vlees ( met meerprijs). Beter leven voor de dieren die we eten.

Jacq
3 janeiro 2022

Heerlijke echte Italiaanse pizza’s . Met verse ingrediënten en vlot bezorgd. Bezorgers zijn altijd super vriendelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boersema
2 janeiro 2021

Simpelweg de beste pizza’s on Vathorst. pizza’s zoals pizza’s horen te smaken. Op een drukke avond als deze zondag hadden we onze pizza binnen een half uur bezorgd. Uitstekende bezorging en uitstekende pizza’s

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariska
2 janeiro 2021
Marco
2 janeiro 2021

Prima pizza’s voor redelijke prijs. Bij afhalen snel klaar

Anneke Kollen
31 dezembro 2021

Eten was heerlijk en de bezorging op de afgesproken tijd.

Marry van Ark
31 dezembro 2021

Jammer de pizza was niet warm.

Liesbeth
28 dezembro 2021

De pizza was weer heerlijk, zoals altijd. En de bezorging was keurig op tijd.

JW
24 dezembro 2021
Steven
23 dezembro 2021
Van Houten
20 dezembro 2021

Eten was lauw, tegen het koud aan. En de shoarma waren hele kleine stukjes en niet knapperig, beetje te gaat. Frietjes waren wel erg lekker knapperig maar helaas koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dekker
18 dezembro 2021

Heerlijke pizza's!

Steef
18 dezembro 2021
Saskia van Weerd
18 dezembro 2021

Altijd lekker eten. Prima bezorging. Aardige mensen

Peter
14 dezembro 2021

Super lekkere pizza.

Peter Zwaving
14 dezembro 2021
Jan
13 dezembro 2021

Lekkere pizza's die zelfs iets voor afgesproken tijdstip werden bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rosa
12 dezembro 2021

Heerlijke calzone, pizza Margherita en pizza carpaccio gegeten! De calzone bestel ik zeker vaker. De kinderen hadden samen genoeg aan één pizza Margherita. Netjes op tijd bezorgd!

Lydia
11 dezembro 2021

Van dec4 bestelde pizza s was er 1 verkeerde bij. Salami ipv Capri. Behalve dat was de salami pizza en 1 van de margherita pizza s niet gaar. Erg jammer. Aanzienlijk minder aantrekkelijk om opnieuw te bestellen. Helaas.

Remco Meinten
11 dezembro 2021

Zonder enige informatie vanuit casa di totti ruim 2,5 uur moeten wachten op 2 pizza's. Het leek wel of ze de tomaten nog moesten kweken en het meel nog moesten maken.

Patricia
11 dezembro 2021

Top service en heerlijk eten

Sjaardema
10 dezembro 2021

Smaak is geweldig, de temperatuur van de pizza’s is voor tweede keer echt te laag. Toch blijft Totti onze voorkeur houden maar we halen volgende keer zelf af.

J
10 dezembro 2021

Heerlijke pizza’s voor een eerlijke prijs

An Oniem
9 dezembro 2021
Ruben
9 dezembro 2021

Perfect op tijd bezorgd. De hoeveelheid saus over het vlees was wat veel qua hoeveelheid. Evenals de hoeveelheid patat. Niet zozeer een probleem, maar wel zonde. Verder helemaal prima

Jeffrey Zijm
7 dezembro 2021

Helaas weer niet gekregen wat ik had besteld. een pizza speciale zonder groente, niet teveel kruiden en een extra bakje knoflooksaus. Ik kreeg een pizza met chamipgnons, erg gekruid en geen extra bakje knoflooksaus. Ik wil natuurlijk niet iedere keer (hoeven) klagen maar het is nogal een trend om opmerkingen niet te lezen. De pizza is eigenlijk nooit hetzelfde, altijd maar afwachten wat je krijgt en dat is jammer.

Maaike
5 dezembro 2021
Roggebrood
4 dezembro 2021

Ik kan geen verbeterpunt bedenken.

Femke Prophitius
4 dezembro 2021

2 pizza’s besteld. Waren beide lauw en taai. Pizza’s waren met plakken kaas bedekt ipv geraspte kaas. Heel erg jammer. Normaal halen we pizza’s uit de stad en die zijn top. Heel erg jammer dat deze pizza’s niet naar onze zin waren.

Theresia
4 dezembro 2021

Heerlijke pizza en pasta! Goede en snelle bezorging, echt top!

Ruben
4 dezembro 2021

Normaal erg tevreden. Maar de laatste twee keer niet. Hoewel de bestelling vroeg in de middag was gedaan voor bezorging om 18:30, kwam deze pas om 18:50. De pizzas waren niet gaar, was niet warm (ondanks dat ik slechts op 5 minuten van de vestiging woon), en in plaats van spaanse pepers waren er rode chili pepers gebruikt.

Langenberg
28 novembro 2021

Wij waren tot op heden zeer tevreden over kwaliteit en levering, al vanaf begin opening vestiging. Echter vanavond waren de pizza's niet doorbakken, De bodem was doorweekt , dus niet krokant en de topping met groenten en salami gaven niet de indruk lang in de oven gelegen te hebben. Een papperig geheel. Temperatuur was lauw. Bij bezorging op 1,4 km afstand zou je dat niet mogen verwachten. Jammer..dit zijn wij ook absoluut niet van "Casa" gewend . We hebben natuurlijk begrip voor de mogelijke druk welke de toename van bestellingen door de opgelegde sluitingstijden teweegbrengt, maar dit moet niet ten koste gaan van de kwaliteit. Bezorging was overigens wel punctueel op tijd. Wij gaan ervan uit dat de volgende keer alles naar wens is, zoals het altijd was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jordi
28 novembro 2021

Was weer heerlijk en ook heel snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Remco
26 novembro 2021

Prima pizza, koud bezorgd. Ik vraag me af of de bestelde extra’s wel op de pizza zaten.

dirk van Garderen
22 novembro 2021

Lekkere pizza's en bijna op tijd klaar.

wouter
22 novembro 2021

Kwaliteit van het eten is geweldig. Maar zo lang wachten is niet fijn. Ik denk dat het reserveringssysteem verbeterd moet worden, dat je bijvoorbeeld aangeeft in welk tijdvak je wilt ontvangen, zoals bij boodschappenservice. Dan kunnen tijdvakken die vol zitten uit het systeem gehaald worden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Judith
21 novembro 2021

Eerder pizza en pasta bij jullie besteld, dit was prima kwaliteit. Deze keer viel tegen. Bodem was taai, weinig belegd, weinig smaak. We zijn dit niet van jullie gewend. Opvallend vonden we dat binnen 15 min van bestelling tot aan deur de pizza er al was.. Wel héél snel gemaakt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja Hoogendijk
21 novembro 2021

Prima en zowel pizza als lasagne heel lekker

Jerom
21 novembro 2021

Was veel te druk voor totti mijn afhaal bestelling was koud en niet compleet miste bv extra broodje en saus helaas vorige x miste ik ook al de friet

Tom
21 novembro 2021

Pizza was koud , stond waarschijnlijk al even op me te wachten toen ik hem kwam halen. Ik was wel precies op de afgesproken tijd aanwezig. Dat vond ik wel jammer Maar normaal gesproken wel een lekkere pizza

Gert
20 novembro 2021

Heerlijk gegeten weer, vlees goed gaat , prima saus en bijgerechten, dat ook nog eens snel bezorgd werd

lekker
19 novembro 2021

Prima kwaliteit had Iets warmer mogen zijn.

Quido
15 novembro 2021

Weer veel te lang gewacht op mijn bestelling (een uur en 40 minuten).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris Bruijnes
14 novembro 2021

Lekkere pizza’s die altijd binnen de voorspelde tijd worden bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Irma
14 novembro 2021

Wederom heerlijk gegeten! Correcte bezorging exact op het afgesproken tijdstip. Nog steeds een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lesley Quadt
14 novembro 2021

De pizza was echt lekker, ik ben geen pizza eter, maar deze smaakte echt goed. Het enige minpuntje is dat de pizza tegen half acht bezorgd werd. Wij hadden online 19.00u afgesproken, maar voor de rest prima!

Wouter
14 novembro 2021

Al meerdere keren besteld bij Casa di Totti en is elke keer bevallen. Ze zijn erg consistent in de kwaliteit en de bezorgers zijn zeer vriendelijk.

Jansen
13 novembro 2021

De pizza's waren heerlijk, ons zien jullie vaker terug 👍🏼

Walter
13 novembro 2021

Heerlijk gegeten en de tiramisu super lekker

Gerard
9 novembro 2021

Heerlijke pizza's, zoals eigenlijk altijd. Kwartiertje te laat bezorgd, met excuses.

Baan Buizert
8 novembro 2021

Alles helemaal TOP, vers, lekker warm en keurig op tijd.

Brenda
7 novembro 2021

De pizza’s waren koud, de kwaliteit van de pizza’s was goed en vers maar de temperatuur was echt heel slecht. Als casa di totti contact wil kan dat op 06-36077864

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Buizert
1 novembro 2021

jullie altijd fantastische eten was aan de koude kant en net nog te eten... de bezorger was ook aan de late kant en ver excuseerde zich, echter ben ik dit niet gewend van jullie. ik hoop de volgende keer op lekker warm eten, met de kwaliteit zit het absoluut goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mar
1 novembro 2021

Dat de pizza later kwam dan gepland en daardoor niet lekker warm meer was begrijp ik, het weer was vreselijk! Dat je voor extra topping 4 kleine asperges en 4 halve artisjokken krijgt ( ik had een kaaspizza) is best triest.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan van den Berg
31 outubro 2021

In tegenstelling tot eerdere ervaringen veel het nu tegen. Latere bezorging, broodjes met kruidenboter.... alleen zonder de kruidenboter en een niet al te warme pizza.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Otilio
30 outubro 2021

Goed op smaak. Juiste hoeveelheid Snelle levering

Elbert
29 outubro 2021

Lekker warm en goed eten.

Buizert
26 outubro 2021

Makkelijk bestellen en op tijd. Kwaliteit zeer goed. Heerlijke wijn. Goeie tent.

Maureen Piet
23 outubro 2021

Super, erg lekker en precies op tijd. Bedankt!

Judith
22 outubro 2021

Heerlijk eten, er werd gebeld of het eten al eerder mocht komen, netjes.

Lars Verweij
20 outubro 2021

Lekker pizza's, helaas de parmaham vergeten toe te voegen (wel 3 euro voor betaald)

Vd Lit
19 outubro 2021

Lekkere pizza's, goed warm en op tijd kunnen afhalen.

Hans Ossendrijver
18 outubro 2021

Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Jammer dat warm en koud in een zak was gedaan, waardoor de patat iets afgekoeld was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gertjan van der Loo
16 outubro 2021

Zoals ik al telefonisch doorgegeven had zaten er kappertjes en olijven op de één van de pizza’s. Ik had duidelijk aangegeven dat we die er niet op wilden. De medewerker aan de telefoon heeft het netjes opgenomen en zal het met de pizza bakker bespreken. Groeten, Gertjan

Fulco Polderman
16 outubro 2021
Anouk Draaisma
13 outubro 2021

Ik ben altijd super fan van jullie pizza's en hou erg van een dunne bodum. Vanavond had ik helaas een pizza die erg dik was... Ik bestel wekelijks bij jullie en ben dat eigenlijk niet gewend. Hopelijk was het eenmalig 😁.

Kinds
10 outubro 2021

Waarom geen strooikaas gebruiken ipv plakjes kaas… Ook het deeg mag wal wat luchtiger.

Evelien
8 outubro 2021

Snelle bezorging, vooral voor een vrijdagavond! En zoals altijd, een heerlijke pizza gegeten.

Pietske Koops
7 outubro 2021

Heerlijke pizza's!

Paul
6 outubro 2021

ruim 20 minuten te laat en dit is niet de 1e keer

Janine
4 outubro 2021

Helaas niet tevreden. Wij hebben gebeld om te vragen hoe laat het er zou zijn. Ons werd beloofd 20 min. En we hebben 50 min. Moeten wachten. En toen ik belde klonk er ook geen excuus aan de telefoon. Erg jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bremmer
4 outubro 2021

Bestelling op tijd klaar, alles goed warm, lekker eten. Zeer tevreden.

Ikke
3 outubro 2021

Weer heerlijk gegeten! Eigenlijk zoals altijd bij deze vriendelijke mensen

Thea
2 outubro 2021

De pizza’s werden een half uur te laat bezorgd!

Sander Nijhuis
1 outubro 2021

Lekker eten, kwaliteit prima, bezorgtijd 1,5 uur en 30’ later dan aangegeven.

kees smit
30 setembro 2021

was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar! we gaan vaker wat bestellen. groet, Kees Smit Tuinmeubelen Amersfoort

Tessa
30 setembro 2021

Super!

B-eating
30 setembro 2021

Niet te vergelijken met zo’n standaard Pizza. Echt allemaal verse ingrediënten

Beek
29 setembro 2021

Eten was goed van kwaliteit en smakelijk en de bestelling werd keurig op tijd bezorgd.

Els
29 setembro 2021

Weer pizza besteld zoals wel vaker. Ze waren lekker en vers We moesten dit keer wel echt heel lang wachten...Ik had om 17.17 besteld. Ee kregen door verwachte bezorgtijd 18.05. en pas na een telefoontje kwamen ze uiteindelijk om 18.38. Dat is bijna anderhalf uur later..

Esther Lammertink
29 setembro 2021

De maaltijden waren prima qua kwaliteit, echter lauw en daardoor minder smakelijk

Ronnie
24 setembro 2021

Was weer heerlijk! En ook prima op tijd. Volgende keer mag de patat wel iets minder, zo zonde om weg te gooien.

Paul
24 setembro 2021

Helaas bij elke bestelling die wij doen is men altijd later dan de afgesproken tijd!

Marleen
20 setembro 2021

Snel, vers en heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Astrid
15 setembro 2021

Helaas nu twee keer meegemaakt dat de bestelling niet in orde was. Jammer, want het was altijd juist heel goed. Vandaag hadden we broodjes zonder kruidenboter.... Het eten was zoals altijd heerlijk!

Tatiana
14 setembro 2021
Natasja
9 setembro 2021

Prima kwaliteit. Grote porties en keurig op tijd.

Kaat
5 setembro 2021

Heerlijke pizza's! Precies op tijd geleverd. Gaan we zeker nog eens doen. Een echte aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim
4 setembro 2021

Keurig op tijd geleverd. Heerlijke pizza’s en pasta!

Corien Ossendrijver- Schoonderbeek
4 setembro 2021

Perfect

Brenda
3 setembro 2021

Hebben vandaag voor het eerst pizza bij jullie besteld. Maar zijn erg verrast. Voor ons geen andere pizza keten meer. Dus erg tevreden

Robben
30 agosto 2021

online bestelling gedaan, verwachte bezorgtijd zou 18:40 zijn. Kreeg het om 19:20 patat was inmiddels zacht en totaal was het al afgekoeld, weet niet waar het mis ging, maar niet van Casa di Totti gewend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronald
29 agosto 2021

Helaas weer verkeerd gegaan ik had pasta met zalm besteld maar ik kreeg met pesto en kaas. Uit eindelijk toch de goede pasta gekregen zondet excuus. Ik denk dat dit de laatste keer is dat ik bij Totti iet ga bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martine Besjes
27 agosto 2021

Helaas was het vandaag niet de kwaliteit die we de afgelopen weken gewend waren. Dit keer hebben we zelf de pizza’s opgehaald en bij het wachten werd al gezegd dat het heel erg druk was. Pizza’s waren tegen het zwarte aan waardoor ze erg droog waren.

A. Peters
27 agosto 2021

Smakelijk! Goede temperatuur! Vriendelijke bezorger!

Ilse
27 agosto 2021

Zijn een betere kwaliteit van jullie gewend. Pizza was lauw en slap, patat was het papieren zakje van nat en daardoor de patat ook slap. Het was dat we enorme trek hadden en we de kids niet te laat in bed wilden hebben, anders hadden we zéker gebeld. O, en als je extra paprika bestelt op je pizza, verwacht je iets meer paprika dan er nu op zat. Tevens had deze pizza een zwart randje. Dat vind ik op zich niet heel erg, liever dat dan dat jullie hem weggooien. Maar in combinatie met de andere dingen denk ik dat jullie je zaken vandaag niet op orde hadden. We vonden jullie normaal gesproken stukken beter dan menig pizzeria, nu helaas niet meer.

Marc
22 agosto 2021

Smaak was wederom goed. In vergelijking met vorige keer waren de pizza’s minder warm. Bezorging sneller dan verwacht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tjeerd
21 agosto 2021

Heerlijke pizza’s en bezorging op tijd

Smink
21 agosto 2021

Heerlijk, warm en vlot klaar maar mag echt veel minder zout.

Debbie vd Broek
20 agosto 2021

Het was weer heerlijk!!

Marc
15 agosto 2021

Heerlijke pizza’s, perfect op temperatuur en authentieke smaak.

Hoeve
14 agosto 2021

Het was weer heerlijk!!

Peter
7 agosto 2021

Prima service, lekkere gerechten.

Martine
6 agosto 2021

Wederom lekker pizza Calzone en pasta Carbonara , snelle bezorging.

Kees Bosman
2 agosto 2021

De bezorging op zondagavond Duurde een half uurtje langer dan was aangegeven, maar het eten (2× pasta) smaakte weer uitstekend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
31 julho 2021

Calzone pizza was prima. Tiramisu leek niet vers. Bezorging half uur te laat

John V.
31 julho 2021

Hoewel we eerder goede ervaringen hebben gehad viel het deze keer erg tegen. Om te beginnen moesten we 45min langer wachten op de bezorging dan was verwacht. Om vervolgens verschillende gerechten te hebben welke veel te pittig waren. Je zag de rode puntjes door je hele gerecht zitten terwijl we dat met menig Italiaans gerecht niet verwachten. Alsof we Thais besteld hadden. Om die reden was er geen doorkomen aan en hebben we maaltijden deels moeten laten staan. Heel teleurstellend :-(

Leonie
29 julho 2021

Heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar 😃👌🏻

Paul
26 julho 2021

bestelling kwam ruim 20 minuten te laat nadat ik hierover gebeld had. dit is nu de 2e keer! Dus zou een reden zijn om weer bij Bela Venetie3 te gaan bestellen waar wij dit altijd deden.

Stevens
25 julho 2021
Brakel van
25 julho 2021

Sorry deze keer was niet wat we geweest zijn. De pizza was maar net warm de kaas niet zo goed gesmolten, waren nog plakken. De frietjes lauw en slap, niet knapperig gebakken. Deze keer was niet wat we geweest zijn van jullie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Timmers
24 julho 2021

Lekkere pizza op tijd bezorgd

Mieke
23 julho 2021

We hebben lekker gegeten, echter een verkeerde pizza ontvangen. In plaats van quattro stagioni is helaas een quattro formaggi geleverd.

Maarten Leeuwenkamp
23 julho 2021

Super! Eten was heerlijk en snel geleverd! Zeker de moeite waard om te bestellen!

Ellen
21 julho 2021

Zeer goed en lekker eten

Johan
17 julho 2021

We hadden zowel pizza’s als een shoarma schotel besteld. De opgegeven besteltijd die gekozen kon worden bij de bestelling werd een klein uur later. Dat zou beter moeten kunnen qua communicatie. Verder pas de patat bij de schotel koud bij aflevering en daarom niet lekker. Pizza’s waren prima en smakelijk..

Helen
15 julho 2021

Heerlijke pizza's en netjes op tijd.