Beoordelingen van Casa di Totti Amersfoort

Recente recensies

4.0
Elizabeth
3 december 2023

Mn pizza was heerlijk daar kan ik niks van zeggen maar jammer dat mn bestelling niet helemaal goed gelezen was, kan gebeuren dus heerlijk maar wel niet helemaal wat besteld was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trompert
2 december 2023

Bestelling was een kwartier te laat en lauw. Smaak was wel goed.

Pieter
2 december 2023
Bianca
1 december 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en snelle bezorging

Sanja
30 november 2023

Heerlijk, en op tijd

Cheesy
28 november 2023

Say cheese! Heerlijke 4 kazen pizza Vol smaak Bezorging met een lach en op tijd Top

Dion
27 november 2023

Eten was heerlijk en mooi op tijd alleen voor de 3e keer weer de knoflooksaus vergeten terwijl die wel op het bonnetje stond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.
27 november 2023

Eten werd 20 min te laat bezorgd dan afgesproken tijd. In de pasta met gamba zaten geen champignons terwijl dit wel op de menukaart staat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny van voorst
26 november 2023

Eten werd een uur te laat bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pizza
26 november 2023
Michiel
26 november 2023

Bestelling weer niet compleet (3e keer op rij)

Frank Oudhuis
23 november 2023

Heerlijk op smaak, prima!

Peter
22 november 2023

De tiramisu is wel ergggg klein geworden zeg!

Hansma
15 november 2023

Zoals eerder weer tevreden. Lekkere pasta casa en pizza gehad.

Jeroen
14 november 2023

Lekkere pizza!

Lydia
11 november 2023

Het was weer heerlijk

Peter
8 november 2023
Franck
4 november 2023

Super lekker en vers !

de Vries
4 november 2023

We hebben wel als minpunt dat de pizza niet meer zo warm was, helaas!

L
3 november 2023
Bram
29 oktober 2023
L
27 oktober 2023
Bloem
24 oktober 2023

Prima authentieke pizza snelle bezorging

l
18 oktober 2023
Randy
15 oktober 2023

Heerlijk eten en netjes op tijd

Martijn
9 oktober 2023

Normaal is krijg ik een stuk vlees, nu 2. Het ene kleine stuk zaten wat taaie stukken in. Het andere was zoals het moet zijn. Ik kreeg het idee dat er een ander stuk bij gedaan was omdat het origineel te klein was. Verder waren de frietjes super en een heerlijke salade. De volgende keer bestel ik het zo weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
6 oktober 2023
Willemijn
5 oktober 2023

Lekker pizza!

Gabi
1 oktober 2023

Jammer dat het eten niet om 19 uur kwam zoals aangegeven maar half 8. Reeds om 14 uur bestelling doorgeven!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.
1 oktober 2023
Hanna IJlst
1 oktober 2023

Stomend hete pizza, rijkelijk belegd, smaakvol deeg

D. van Unen
30 september 2023

Goede pizza. Vult goed en rijkelijk belegd. Dat is bij sommige andere ketens nog wel eens anders. Zeker een aanrader! Enige: glutenvrij zou ook een hele goede toevoeging zijn.

Anoniem
30 september 2023
Tiny
30 september 2023

Patat lag los in de tas, uit het zakje. Dus was half lauw. Jammer dat er geen broodje bij de shoarma schotel zit.

Mel
24 september 2023
Daphne
23 september 2023

Heerlijke pizza en netjes op tijd bezorgd

Jill
22 september 2023

Pizza ietsje lauw

Reina
21 september 2023

Super snel bezorgd!

Joey
17 september 2023
Joke van den Berge
15 september 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Thnx

Lennard
14 september 2023
Annette
10 september 2023

Weer super heerlijk gegeten en super snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lennard
8 september 2023

De bezorger was keurig; maar had volgens mij niet helemaal zijn dag vandaag

.
18 augustus 2023
L
12 augustus 2023
Claudia
8 augustus 2023

Lekker en veel, maar veel te overdreven gekruid en zout.

Chris Werensteijn
8 augustus 2023
Saskia
7 augustus 2023

Snelle levering en de beste pizza's die er zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
6 augustus 2023

Snelle bezorging. Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
1 augustus 2023

Goede snelle levering. Heerlijke pizza’s met een lekkere bodem.

Marlie
1 augustus 2023

Heerlijke pizza, had een tikkie meer smaak aan mogen zitten qua knoflook en kruiden. Shoarma schotel was ook lekker. En alles was heet. Patatjes een beetje slapjes. Ik zou gaatjes maken in het zakje..worden ze niet zo slap. Verder erg tevreden.

Van der ven
27 juli 2023

Dit zijn toch echt de lekkerste pizza’s van vathorst niet te vergelijken met dit kan en klare hap van de grote ketens

JL
26 juli 2023
Anoniem
24 juli 2023
Mhoogstr
22 juli 2023

Pizzas waren niet heel warm meer en in 1 zat een haar.

Timmers
19 juli 2023

Ik heb hem wel eens beter gegeten. Weinig ham, tomatensaus en geen kruiden erop.

Pascal
14 juli 2023

Super snel een heerlijke maaltijdsalade Di Totti.

Leonard Rensen
13 juli 2023

Altijd heerlijk en op tijd geleverd door een gezellige jonge man.

Anoniem
11 juli 2023

Snel, heet en lekker. Wat wil je nog meer van een bezorgrestaurant?

gert
9 juli 2023

Prima pizza, rijkelijk belegd en warm afgeleverd binnen de gestelde tijd. Mijn favoriete bezorg winkel

Lisette Mes
8 juli 2023

Gisteren kon ik niet gepast contant betalen voor de Pizza Vegetariana die perfect op tijd door Rik werd bezorgd. Rik wilde op en neer fietsen om wisselgeld te halen. Dat vond ik echt te veel van het goede en zei dat ik vanochtend het bedrag op zou komen halen. Gedaan! En ik kreeg nog een kop koffie aangeboden. Fijn hoor zo'n service voor zulk lekker eten!

Mel
7 juli 2023
Kees Kroes
2 juli 2023

Mooi op tijd zoals in de mail aangegeven lekker warm en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charles van vlijmen
1 juli 2023
Wittenberg
30 juni 2023

Euro extra betaald voor extra gorgonzola in mijn calzone maar die heb ik niet kunnen ontdekken. Ondanks dat, prima pizza.

els biegstraaten
26 juni 2023

spaghetti zo weggegooid, brem zout zo ken ik jullie spaghetti carbonara. jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
25 juni 2023
Jan H.
25 juni 2023

Snel, warm en zeer lekker

A.Hoekstra
25 juni 2023

Ik had de lasagne Napoli. De smaak was goed maar de lasagne bestond voor zo'n 50 % uit vierkante brokken aan elkaar geplakte lasagnevellen, zo'n 3x3x4 cm. Veel te weinig saus van groenten dus. Jammer.

Erik
22 juni 2023

40minuten te laat bezorgd, was ook nog de verkeerde pizza. Was onze 1e keer bij jullie maar echt nooit meer..

Mike
17 juni 2023
Bianca Hooijer
11 juni 2023

Heerlijke pizza's, pasta's en salades. Bezorging is er rond de afgesproken tijd. Meestal zn 5 a 10 min later dan is aangegeven. Het zou fijn zijn als het broodje kruidenboter wat je vooraf kan bestellen iets ruimer in her brood maar zeker in de kruidenboter zou zitten. De boter is te weinig voor het brood maar wij zijn echt fan van deze pizzaria en bestellen hier graag. Prijs kwaliteit verhouding is ook echt prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Wieser
9 juni 2023

bodem was keihard en niet gaar en was verbrand. Helaas was die mogelijk door oud deeg en bodem was super dun. Wij hebben veel vaker (vanaf het begin) hier pizza's besteld die toen prefect waren, maar de laatste tijd loopt de kwaliteit hard terug. Wij zullen hier voorlopig géén pizza meer bestellen.

Anoniem
8 juni 2023

Half uur later maar verder prima

Yaprak
4 juni 2023

Lekker pizza en op tijd delivery!

Shirley
2 juni 2023

Zoals altijd weer snel bezorgd en lekkere pizza’s!

Ineke
2 juni 2023

Prima en lekker.

hetty
29 mei 2023

voldoende porties, goede kwaliteit en zeer vriendelijk personeel!

Ronnie
29 mei 2023
Oneill
25 mei 2023

We hebben altijd lekker gegeten bij jullie en zullen dat ook blijven doen alleen was het dit keer wat minder Denk dat jullie de bestelling niet helemaal af hadden mijn tas met pasta stond 25 min op de pizza oven terwijl ik moest wachten maar toen ik binnen liep Weerd me wel verzekerd dat mijn bestelling bijna klaar was zie dit niet als een afzeik mail maar opbouwende kritiek

Hamstra Marc
24 mei 2023

Hooglanderveen. Zelf heb ik een Pizza Quatro salami besteld en gegeten: Top, echt Top!! Mijn zoon een Pizza Carpaccio en die deelt mijn mening. Hier kan geen Domino's, Pizza Hut of Nee York Pizza tegenaan. Van mij krijgen ze een dikke 10.......

Gabi
20 mei 2023

Het eten werd super snel geleverd! Ik was oprecht verbaasd. Spaghetti Carbonara zeker voor herhaling vatbaar. Tiramisu was ook helemaal top. Er leek wat chocoladesaus overheen te zitten. Ik ken tiramisu met cacaopoeder, maar dit was een leuke twist. Als ik er nog een verbeterpunt uit moet persen, dan is het dat mijn blikje koude cola tegen het warme eten aanzat in het papieren tasje, waardoor het koude blikje niet zo koud meer was. Nou, als dat het enige is, dan zit je echt wel te hengelen in het vijvertje van First World Problems XD 10/10 would order again!

Anoniem
19 mei 2023

Heerlijke pizza´s, kan niet anders zeggen. Ze kwamen iets later dan wat de mail aangaf maar de kwaliteit was top. Volgende bestelling is wederom bij Casa di Totti.

Weezeman
17 mei 2023

Supersnelle bezorging Lekker maar ik zou het wel fijn vinden als de pizza alvast in🍕 gesneden was.

Dion
12 mei 2023

Goed eten en prima op tijd blijf zo doorgaan

Joke van den Berge
12 mei 2023

Zoals altijd waren de gerechten weer heerlijk

Miranda Burkhardt
12 mei 2023

Overzichtelijke website om je bestelling te doen. De bestelling werd op de gevraagde tijd bezorgd en het eten was heerlijk!

Dekker
7 mei 2023

Wederom heerlijk gegeten!

B-eet
5 mei 2023

Binnen 35 minuten En super dat je contant kan betalen

Berry
5 mei 2023

Lekker en snel! Ik had per ongeluk de verkeerde tijd doorgegeven. Na een belletje was de order er alsnog binnen 20 miniten.

Drj
4 mei 2023

- bezorging 10 min te vroeg, maar een van de pizza's was wel zo goed als afgekoeld.

Thomas Prins
3 mei 2023

Eten van Totti is altijd top!

Chris werensteijn
27 april 2023

Altijd goed. Ook als je daar eet

Anneloes
24 april 2023

Heerlijke pizza's, vriendelijk personeel.

Frank
24 april 2023

Hele lekkere pizza ‘s !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacobine
22 april 2023
Quinty van den Bedem
21 april 2023

Verkeerde pizza gekregen, erg jammer.

Nicole
20 april 2023

Pizza's waren op tijd, maar helaas koud. Daarbij waren ze de kruidenboter vergeten die bij het stokbrood hoort. Gebeld, kruidenboter werd na bezorgd, maar geen enkel excuus gehoord. Niet aan de telefoon, maar ook niet door de bezorger. Jammer!

Arjan
16 april 2023

Goede kwaliteit (pizza mag iets minder vet bevatten), prima op temperatuur en grote porties. En exact op het gewenste tijdstip bezorgd (op zaterdag). Kortom, tevreden en voor herhaling vatbaar.

M
16 april 2023
Suus
16 april 2023

Bestelling werd op afgesproken tijd geleverd, alles goed warm en lekker op smaak.

Paul Wieser
14 april 2023
Anoniem
11 april 2023

Sneller geleverd dan verwacht. Erg lekkere pizza’s met een krokante dunne bodem. Hier gaan we zeker vaker bestellen!

M
9 april 2023

Heerlijke pizza’s, rijkelijk belegd. Bestelling was op het aangegeven tijdstip klaar

Hebk
8 april 2023

Snel, warm en netjes afgeleverd

Roskam
7 april 2023

Het was weer lekker, zoals van ouds! Ga zo door di Totti! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feijke
2 april 2023

Heerlijk gegeten wederom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schoonderbeek
1 april 2023

Geen verbeterpunten, gewoon goed

Ineke
30 maart 2023

Lekker hoor!

Priscilla
25 maart 2023

Spaghetti met kaas. Was lekker. Wel erg veel en teveel saus, maar liever te veel dan te weinig. Spaghetti iets te lang gekookt. Ik zou het geweldig vinden je de keuze zou hebben in volkoren spaghetti, dan heeft de spaghetti meer bijt en vult beter.

Arthur Dekker
24 maart 2023

Vrolijke bezorger aan de deur die heerlijke pizza's afleverde.

Frans Rijnja
18 maart 2023
Graaf
13 maart 2023

De lekkerste pizza van vathorst. En echt aanrader

Meinko
10 maart 2023

Heerlijk eten en op de aangegeven tijd bezorgd en dat ondanks het sneeuwt

Paul Wieser
10 maart 2023

Perfecte pizza en werd netjes gebeld of ze iets eerder mochten bezorgen. PERFECT !!!

Voog
9 maart 2023

Deze keer helaas niet op tijd… bestelling moest nog gemaakt worden terwijl de ophaaltijd ruim een half uur na besteltijd was. Erg jammer… en tegen de eerdere goede ervaringen in… de pizza’s waren wel weer erg lekker!

B
9 maart 2023

Mooi op tiid bezorgd, heerlijk eten en super warm geleverd!

Femke van den Brink
4 maart 2023
Han
3 maart 2023

Lekkere pizza’s

Astrid
27 februari 2023

Pizza was ruim een half uur te vroeg. Wij hadden juist voor een bepaald tijdstip gekozen omdat dan iedereeen weer thuis zou zijn. Koude of opgewarmde pizza is echt minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanna
26 februari 2023

Snel bezorgd en erg lekker. Pizza goed gekruid en vers/heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AJ
26 februari 2023

Pizza Napolitana met extra aubergine en artisjok besteld. Op tijd bezorgd en de pizza was warm en smaakte heerlijk.

Boris
25 februari 2023

Erg lekker eten en binnen half uurtje binnen

Dion
22 februari 2023
Carolien
20 februari 2023

De pizza’s waren zo als altijd goed. Echter zat er in 1 pizza een los nietje in de doos. Gelukkig zagen we het optijd en heeft niemand het opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Youri
18 februari 2023
Ineke
17 februari 2023

Prima.

Evy
14 februari 2023

Bestellen heel vaak hier altijd dezelfde pasta. Helaas was hij deze keer heel erg pittig en zat er een hele rare smaak aan..Pizza was helaas ook koud.

gert
14 februari 2023

Sneller dan aangegeven de pasta binnen. Rijk gevuld, warm en op smaak; kortom niks te klagen weer over de kwaliteit van Casa di Totti. Bedankt!

El Salvador
12 februari 2023

Jammer, gemiste kans. Een pizza peperoni, maar dan zonder pepers. Wel heel veel groene paprika....en twee niets zeggende sausen.

Romy
9 februari 2023

De levering ging prima, maar de pizza was koud en de kaas niet eens gesmolten. Volgende keer bestel ik ergens anders.

Stefan Wilmes
8 februari 2023

Voor de 2e keer achter elkaar waren de pizza's echt te koud. Het kan wel, want dit ging eigenlijk altijd goed. Hopelijk zijn ze volgende keer wel warm anders gaan we helaas weer terug naar domino's.

Jan Willem
7 februari 2023

Ieder van ons heeft genoten van de pizza’s en ze waren perfect op tijd!

Andrea
5 februari 2023

Was weer erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
5 februari 2023
Dennis
5 februari 2023

Op zich prima pizza, er zat alleen iets van knoflook olie op de pizza wat wij niet lekker vinden

Pauline
5 februari 2023

Op tijd bezorgd Lekkere pizza met veel groenten

Kimberly Rozema
3 februari 2023

Het eten was zoals altijd weer heerlijk. De bezorging daarentegen was een teleurstelling. Als ik namelijk om 15:00 uur 3 pizza’s bestel voor 19:00 uur en ik om 19:20 telefonisch te horen krijg (als ik bel) dat ze dan gemaakt gaan worden, dan gaat er iets mis.

Ro
2 februari 2023

Spaghetti pollo had te weinig saus. Het was echt droog waardoor kauwen ook moeilijk werd. Normaal is het lekker sauzig, dat miste deze keer. Smaak was verder goed. Volgende keer genoeg saus

Martijn
30 januari 2023

Het eten was weer heerlijk. Daarom bestellen we alleen italiaans bij Totti. Het wachten waard. Het was druk, maar de direct na bestelling toegestuurde tijdmelding van bezorging is keurig gehaald

Sjon
30 januari 2023
Jan
30 januari 2023

Supersnel bezorgd en weer erg lekker! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bloemraad
29 januari 2023

Helaas was de pizza behoorlijk afgekoeld. Deze dus even in de oven gedaan. Ook patat partner was behoorlijk afgekoeld, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
26 januari 2023

Goede lekker pizza, beetje te zout, maar dat zijn de meeste pizza's wel. Wel een stuk later pas bezorgd, maar ze gaven aan dat het erg druk was. Wel miste de rucola op de pizza, toch een euro voor niets betaald

Jeff
25 januari 2023

Heerlijke pizza's 😁

D
23 januari 2023

Heerlijke tonijn pizza, het online bestellen werkt top. Lekker vlot bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
21 januari 2023
Hardick
21 januari 2023

Pizza’s online besteld voor bezorging 18:15. Na 2 x bellen eindelijk de pizza’s ontvangen om 19:00. Kwaliteit van de pizza’s zijn goed bezorging laat te wensen over.

Berthilde Stam
16 januari 2023

Héérlijke pizza's!

Dekker
15 januari 2023

Pasta was weer overheerlijk Pizza carpaccio was deze keer niet zo (lekker) zoals als anders.

Frank
14 januari 2023

De Calzone is van zeldzame kwaliteit. Het beste geheim van Amersfoort. Alles is vers van goede kwaliteit en een lust om te eten. Extra ei bijbestellen en je krijgt hem perfect afgebakken. Een aanrader dit adres.

Henk
13 januari 2023

Pizza’s waren lauw tot koud, smaak was goed. Waarschijnlijk door de drukte..

T. Schuurmans
9 januari 2023

Dag, Gisteravond heb ik voor de tweede keer in korte tijd een pizza bezorgd gekregen die koud was en niet gaar (zowel de groenten en het deeg niet). Helaas lukt het mij gisteren niet om telefonisch contact met jullie te krijgen. Ik stel het op prijs als jullie hierop reageren, waarvoor vast dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
9 januari 2023

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
9 januari 2023
Narek
8 januari 2023

Helaas pizza was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
8 januari 2023

Bezorging duurde wat lang uur en een kwartier maar het eten was echt heel lekker!

Richard
7 januari 2023

Meestal haal ik de pizza's zelf en zijn ze goed warm bij thuis komst. De laatste 2 keer laten bezorgen en beide keren waren de pizza's echt koud.

Maria
2 januari 2023

Onze eerste ervaring met een bestelde pizza. Deegbodem was helaas niet helemaal gaar en de uien nog rauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
30 december 2022

Super lekkere pizza's, alleen weer te laat. Volgende keer gewoon een kwartier eerder bestellen:-)

Bianca
29 december 2022

Heerlijke pizza!

Bianca
28 december 2022

Wederom top !

Bob van Asselt
22 december 2022

De extra ananas was wat mager op de pizza. Volgende keer beter, want die komt zeker. Het was heerlijk!

M
19 december 2022
Olaf
17 december 2022

Normaal is de pizza nog heerlijk warm, maar deze keer waren de pizza's bijna koud.

Michael
17 december 2022

Normaal prima restaurant en bezorging. Dit keer helaas niet. Pizza was lauw en blikjes bier niet goed koud. Had erg zin in bier en pizza, maar beide onvoldoende. Volgende keer beter.

Andreas
16 december 2022

Wij bestellen hier regelmatig en dan met name onze favoriet pizza pollo. Helaas dit keer niet de vertrouwde smaak gekregen. Weinig tot geen kip. En verder leek het niet op de vorige keren. Enorme tegenvaller.

N.
14 december 2022

Heerlijk gegeten en prima service!

El Salvador
11 december 2022

De Peperoni.....helaas waar de peper overheen gevlogen was. Volgende keer iets meer peper graag. Smaak was oké door de extra toevoegingen.

Kim
11 december 2022
Inge
10 december 2022

Bezorging is altijd stipt op tijd. En zowel de pizza’s als pasta’s zijn heerlijk!

de Geus
9 december 2022

Het smaakte fantastisch lekker!!! Heerlijk van smaak, Goed warm van temperatuur en mooie porties Chapeau 👌👌

Ralph
9 december 2022

Natuurlijk zijn er wellicht veel pizza's gebakken vanwege wk voetbal, maar de pizza végétarienne had nog rauwe ui.

Asse
9 december 2022
Gerard
5 december 2022
G Hooft
4 december 2022

Wij zijn heel tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke van den Berge
2 december 2022

Was weer top geregeld

Rensen
1 december 2022
Erik
30 november 2022

Plakken kaas op een ’echte’ Italiaanse pizza?

Brenda
29 november 2022

Eten was geweldig zoals altijd !

Deborah Hulst
25 november 2022
Sjon
20 november 2022
Gerard
19 november 2022

Altijd heerlijke pizza's. De bezorging was een kwartier te laat.

Andre
18 november 2022

Kon niet pinnen. Had gelukkig zelf cash. Heerlijke pizza. Zelfs koud heerlijk

Els
17 november 2022

Weer lekkere pizza's. Randjes ietwat zwart. Iets teveel oregano. Maar verder lekker vers knapperig en snel bezorgd !

Marloes
12 november 2022
El Salvador
11 november 2022

Het was weer top. Thans.

Ineke
8 november 2022
Schouten
6 november 2022

Pizza goed, ananas had iets eerder erbij gekund, was iets te koud. Shoarma schotel was goed qua smaak, jammer van de ietwat te harde doorgebakken stukjes en de patat was wat aan de slappe kant. Ga ik hier weer bestellen? Tuurlijk alleen verzoek om geen slappe patat en de harde stukjes eruit te laten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Hofland
3 november 2022

Deze keer was het echt teveel knoflook wat in het eten zat. Helaas hebben we zelf ander eten moeten maken voor onze kinderen

Pizzafan
3 november 2022

Op de pizza ontbrak een ingrediënt (dat kan gebeuren). Enige oplossing voor hen was dat ze de pizza zouden omruilen. Duurde wel weer 20 min. Geen excuus ofzo. Ben echt benieuwd wat ze met de ‘oude’ pizza nog gedaan hebben. Bezorging leest de opmerkingen nooit.

El Salvador
29 oktober 2022

Mijn complimenten. De peperoni met extra gehakt en ui...was zoals de eigenaar al zei bij afgifte....erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw maar weer...

Jan
28 oktober 2022
Jo
28 oktober 2022

Lekker, kwantiteit ook goed. Vriendelijke bezorger.

Wim
28 oktober 2022
Inge
27 oktober 2022

Bezorging is altijd precies op tijd en de pizza’s en pasta’s zijn heerlijk!

Schoonbeek
27 oktober 2022

Pizza heerlijk. Zoonlief en ik hadden last van de pasta. Buikpijn en niet lekker

Angela
23 oktober 2022

Lekkere pizza's, maar helaas waren 3 van de 5 pizza's die we besteld hadden bijna koud. Ze stonden al klaar toen we ze kwamen ophalen, maar we moesten nog zo'n 10 minuten wachten op de laatste 2 pizza's. Erg jammer. De logistiek kan beter.

Simon
23 oktober 2022

Heerlijke pizza, echt van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
23 oktober 2022

Al een tijd niet meer besteld bij Casa di Totti (vorige keer was ruim een jaar geleden), dus maar weer een keer geprobeerd. Kwaliteit van de pizza's viel ons dit keer tegen, er zaten harde stukken kaas (leek een stuk van de korst) op bijna alle pizza's, dit hebben we er vanaf gehaald. De bezorging was wel netjes op tijd zoals aangegeven bij de bestelling, en de pizza's waren nog heel warm bij aankomst.

Sanne
16 oktober 2022

Zoals altijd lekkere pizza maar helaas klopte de bestelling niet. Er was een verkeerde pizza geleverd en ik had in de opmerkingen gevraagd om gesneden pizza maar dit was helaas ook vergeten. Volgende keer hopelijk beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
15 oktober 2022

Vers, lekker en goed belegde pizza

Stefan Wilmes
10 oktober 2022

Wij bestellen nooit meer bij Dominos :) Top pizza's !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

El Salvador
7 oktober 2022

Pizza smaakte weer prima. Al twijfel ik of de extra topping "gehakt" er op zat🤔

Leonard Rensen
6 oktober 2022

Zoals gebruikelijk: heerlijk en snel gebracht!!!

Fleur van den Barg
6 oktober 2022
Marloes
4 oktober 2022

Smaakvol en prima bezorging. Maar helaas wel incompleet, niet alle extra bestelde ingrediënten zaten op de pizza..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia Noordzij
3 oktober 2022

Gisterenavond voor het eerst pizza's besteld. Helaas waren de pizza's koud. Na een telefoontje kregen we 2 nieuwe pizza's die lauw waren..zo jammer want de kwaliteit qua smaak van de pizza's is echt SUPER!! dus dat is wel een verbeterpunt. Bij Domino's krijg je wel een warme pizza..maar is de smaak niet top..maar wel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 oktober 2022

Alhoewel we niet ver van het restaurant wonen waren de pizza's deze keer niet warm genoeg. Verder altijd goeie ervaringen met Casa di Totti..

Anke
2 oktober 2022

Super :)

Karin
30 september 2022

De pizza's waren echt heerlijk. Ruim belegd met de toppings. Bodem mooi fun. Korst heerlijk. Ruim voldoende. Kregen ze niet op. En op tijd afgeleverd. Ook heel fijn.

Jan
29 september 2022
Simone
22 september 2022

Overheerlijke lasagna & goede, snelle en zeer vriendelijke bezorging

Martijn
20 september 2022

Keurig op tijd. Stoom kwam nog van de pizza’s af! Lekker en gewoon erg goed. Martijn uit Hooglanderveen

Ineke
19 september 2022

Kwartiertje later dan ik had besteld, maar geen probleem. Het eten was goed warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharifa
17 september 2022

De smaak van de pizza’s was prima. Maar begrijp niet dat er plakken kaas worden gebruikt. Zo hoort een pizza niet gemaakt te worden. Helaas ging er bij onze bestelling wat mis waardoor wij lang hebben moeten wachten, maar dat kan gebeuren.

Leonard Rensen
14 september 2022

Heerlijke pasta en op tijd bezorgd.

Joke van den Berge
14 september 2022

Zoals altijd, de maaltijden waren weer heerlijk

Laurens Evers
14 september 2022

Elke keer dat ik hier bestel lijkt de shoarma droger te worden. Dit was al eens reden om van het vorige restaurant over te stappen naar Casa di Totti. Helaas gaat het hier dezelfde kant op…

de Vries
11 september 2022

Snelle levering, goed warme pizza's

Ineke
10 september 2022

Smaakte heerlijk. Prima bezorging.

Jw
10 september 2022

Deze keer eens zelf wezen halen. Weet je meteen waarom het wel eens voorkomt dat het koud bezorgd wordt. Ik was 5 minuten te vroeg(want woon vlakbij en had trek) en toen stond het al klaar. Fijn voor mij, hartstikke lekker en goed heet bij thuiskomst. Ik ga vaker afhalen denk ik.

Bernard
1 september 2022

Het eten was heerlijk, goed van smaak, voldoende warm bij aankomst thuis en mooie hoeveelheid. De kazen bij de Quattro formagi pasta waren zeer goed, romig met voldoende body/pit. Minpunt is de wachttijd bij het restaurant. Om 17:40 online besteld voor ophalen 18:00. Vervolgens tot 18:20 moeten wachten om het mee te kunnen nemen. Het personeel geeft geen update over de voortgang, tevens geen excuus of begrip, ik moest zelf vragen wanneer het eten klaar was. Dit kan veel klantvriendelijker.

Charles van vlijmen
31 augustus 2022

Goede prijs kwaliteit verhouding! De bezorger was goed op tijd!

Jipping
31 augustus 2022

Bezorging was keurig op afgesproken tijd. Vorige week bij jullie gegeten en dat was super….dan valt de bezorgde pizza’s heel erg tegen. Jammer….misschien al te lang op warmhoudplaat gestaan vóór bezorging 🤷‍♀️ Het viel iig tegen…

Paul Wieser
31 augustus 2022
A
27 augustus 2022
Carolien
27 augustus 2022

De bestelling klopte niet helaas. Miste olijven en rucola op de pizza.

Donald
27 augustus 2022

Lekkere pizza's, goed belegd en bezorgd op de aangegeven tijd!

Lisa
25 augustus 2022

Snel bezorgd, goed belegde pizza en hij was nog heerlijk warm. Dank je wel!

Paul Wieser
6 augustus 2022
Henk
2 augustus 2022

Het was zoals gewoonlijk bij Casa di Totti, gewoon goed en lekker! Bedankt di Totti! :-)

AJ
2 augustus 2022

Pizza besteld met aubergine en artisjok als extra toppings. Helaas was de artisjok vergeten. De pizza smaakte overigens heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van de Beek
30 juli 2022

Maaltijd zeer goed verzorgd. Goed op temperatuur en keurig verpakt. Smaakvol en lekker gegeten.

Leonard Rensen
28 juli 2022

Zoals gebruikelijk... heerlijke pasta en op tijd bezorgd.

Leonard Rensen
22 juli 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Bremmer
20 juli 2022

Heerlijke pizza's, op tijd bezorgd.

Julia
18 juli 2022

Ik had twee stuks tiramisu besteld. Deze waren nog vrijwel helemaal bevroren. Verder vond ik dat er weinig koffie- en/of likeursmaak aan zat.

Rutger
17 juli 2022
Joke van den Berge
14 juli 2022

Het eten is altijd zeer goed, meestal zijn de bestelling vrij op tijd. Deze keer werd ons geduld op de proef gesteld. Wel een excuus telefoontje van meneer zelf gekregen. Natuurlijk blijven we klant bij jullie Groet Joke en Raymond

Leonard Rensen
14 juli 2022

Keurig op tijd en heerlijke pasta!

Araz
12 juli 2022
Robert
10 juli 2022

Bezorger was mooi optijd en de pizza’s waren heerlijk en rijk belegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DB
9 juli 2022

Tiramisu zat bij de pizza in en was daardoor warm geworden, verder super hete en lekkere pizza met royaal beleg

Paul Wieser
8 juli 2022

Afspraak voor bezorging gemaakt om 19.15 uur. De pizza's werden afgeleverd om 20.00 uur na weer gebeld te hebben. Helaas blijkt dit elke keer bij een bestelling!

Wim
7 juli 2022

Prima op tijd en heerlijk

Dejan Miran
4 juli 2022

Lekkere pizza, snel bezorgd en leuke mensen. :)

Gabi
3 juli 2022

Prima!! Geen opmerkingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lavanya
2 juli 2022
A
1 juli 2022

De pizza is lekker. Alleen jammer dat er hele plakken kaas worden gebruikt.

Brigitte Zwaagman
27 juni 2022

Op tijd , goed warm en altijd lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
26 juni 2022

Pizza besteld om af te halen Helaas pizza niet klaar op afhaaltijd en nog 20 minuten moeten wachten.

Jaqueline
26 juni 2022
El Salvador
25 juni 2022

De bestelde pizza was weer als van ouds....warm, goed afgebakken...top.

Henk
25 juni 2022

Warm, Snel en Lekker! Meer hoef ik toch niet te zeggen? Gewoon fantastisch!

Anoniem
14 juni 2022

Heerlijke pizza's

jeroenhansen1970@gmail.com
10 juni 2022
Danny vd H
5 juni 2022

Avondje Pasta gegeten. Besteld bij Casa di Toti. Erg lekker erg snel bezorgd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E Bekkers
3 juni 2022

Ik vond de pizza’s aan de koude kant en heel vervelend dat ze niet gesneden waren.. Qua smaak wel goed.

Erik
1 juni 2022
Herman van Roosebeek
31 mei 2022

2 superlekkere pizza's, hebben er van genoten

Ineke
31 mei 2022

Prima en voor herhaling vatbaar.

Van de Burgt
30 mei 2022

Verkeerde pizza bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pedro Voss
30 mei 2022

Unfortunately, it was the worse pizza I ever had :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerald
28 mei 2022

Lekker als altijd!

Sjors
27 mei 2022

Gewoon weer fantastisch.

Ronnie
26 mei 2022

Het was weer heerlijk en precies op tijd 👍🏼

Els
25 mei 2022

Het was weer lekker , knapperige pizza's met verse ingrediënten en de bezorging was op tijd

Bram Smulders
23 mei 2022

Eten aan de zoute kant, verder wel ok. Bezorging veel te laat (2u na bestelling). Telefonisch nog geen eerlijk antwoord gekregen over bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kimberly Rozema
20 mei 2022

Het eten was heerlijk en op tijd!

Shania Jansen
15 mei 2022
Mar
11 mei 2022

Te doorbakken Jammer voor een verjaardag

Jacqueline Pasker
8 mei 2022

De pizza was niet meer zo warm als andere keren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
8 mei 2022

Voordat ik de mail kreeg dat de bezorger onderweg was, stond hij al voor deur maar precies op tijd. Ik had ook een Mixed Grill besteld. Helaas waren de vleessoorten daarvan te ver doorgebakken. Jammer en niet erg lekker. Het andere vlees was precies goed gegaard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
7 mei 2022

Ik had 2 x extra kaas besteld, maar dat was nauwelijks terug te vinden helaas.

Joost
2 mei 2022

De bestelde pasta was heerlijk, en de twee reguliere pizza's waren ook heerlijk. Helaas was de Pizza Calzone niet goed gegaard aan de binnenkant: het duidelijkst was dat te zien dat de champignons nog nagenoeg rauw waren, en dat vond ik erg jammer.

Gerry Rispens
1 mei 2022

De pizza was heerlijk